zo 20 maart

Rose Stories

Prinses Arabella: Aangenamelijk! 6+

Een vrolijke en ondeugende voorstelling over prinses Arabella, gebaseerd op de boeken van Mylo Freeman.  

Prinses Arabella rent vol energie door het paleis. Vanaf vandaag wil ze alles zelf doen. Brood bakken, haar kleren uitzoeken en zelfs haar kamer schilderen! Maar als ze bij de kok, de tuinman of lakei komt, krijgt ze steeds hetzelfde antwoord: “Nee, dat doet een prinsesje niet.” Ook haar ouders hebben liever dat ze rustig in haar kamer gaat spelen. Ze zijn namelijk nogal gestrest, omdat ze over drie dagen hoog bezoek verwachten van de minister-president.

Teleurgesteld gaat Arabella naar haar kamer, waar opeens een meisje verschijnt: Nina. Van haar mag Arabella juist alles. Nina heeft de leukste ideeën. Alleen kan niemand Nina zien of horen, alleen Arabella. Dan besluit Arabella om met Nina haar ouders te helpen en in het geheim alles klaar te maken voor de komst van de minister-president. Maar of dat nu zo’n goed idee was?

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Gebaseerd op de boeken van Mylo Freeman
Script en Regie
Jasper Verheugd
Spel
Rochelle Deekman, Cystine Carreon, Samir Hassan, Murth Mossel, Julia van der Vlugt en Alexander Wolff
Componist
Randal Corsen
Decor, kostuums en poppen
Joris van Veldhoven

Rose Stories
Met een scherp oog voor talent en een radar voor wat er leeft, haalt Rose Stories verhalen op en brengt deze samen met een verteller de wereld in. Het zijn culturele veelvraten. De ene keer maken ze een boek, dan een theatervoorstellingen, een film, een podcast of een talkshow. Per verhaal bekijken ze hoe ze dit het beste de wereld in kunnen brengen.


terug naar boven