zo 29 augustus
Buitenpodium Castellum

Roué Verveer

Omdat het niet anders kan

Roué geeft op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden heel anders uit is komen te zien.

Cabaretier Roué Verveer komt in deze bijzondere tijd met een speciaal cabaretprogramma getiteld ‘Omdat het niet anders kan’. In deze show geeft Roué op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden heel anders uit is komen te zien. Lach mee om alles wat Roué heeft meegemaakt!

Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel. ‘Omdat het niet anders kan’ bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
 
Locatie
Buitenpodium Castellum

Roué Verveer
Roué speelt sinds 2002 avondvullende theatervoorstellingen en wordt enorm geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties. Naast zijn Nederlandstalige soloprogramma’s maakt hij ook Surinaams gesproken comedyshows en treedt hij regelmatig als vast lid van Comedytrain op in het Amsterdamse Toomler.


terug naar boven