Sandra & Jeroen van Veen

Bijzonder ligconcert met de rustgevende klanken van Ludovico Einaudi.

Droom weg bij de rustgevende klanken en de ritmische, opzwepende muziek van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Al liggend in de zaal of zittend vanuit je theaterstoel voert pianoduo Sandra & Jeroen van Veen je mee door deze onvergetelijke ‘rituele’ belevenis. De twee internationaal vermaarde sterpianisten spelen in deze avondvullende voorstelling werken van Einaudi voor één piano, soms aangevuld met een of meer extra keyboards. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film Intouchables (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied.

Let op! Op de volgende pagina moet u een keuze maken uit één of meer ligplaatsen of een stoel(en) op de tribune. Vergeet u niet om uw eigen matje mee te nemen?

voorstellingsinfo
Website
Piano
Sandra en Jeroen van Veen
Locatie

Meesterlijk gespeelde trancemuziek.

Klassieke Zaken

Echtpaar Van Veen speelt de zaal plat

Noordhollands Dagblad

Een bedwelmende reis

De Volkskrant
Foto: Janey van Ierland

Sandra van Veen
Sandra van Veen heeft naast haar concertleven en vele cd-opnames een drukbezochte lespraktijk, waarin zij gespecialiseerd lesgeeft aan onder anderen zeer jonge kinderen, hoogbegaafde kinderen en kinderen met autisme.

Jeroen van Veen
Jeroen van Veen heeft meer dan honderd cd’s opgenomen in binnen- en buitenland, in onder meer de Abbey Road Studio te Londen. Deze sterpianist heeft niet alleen alle pianowerken van Simeon ten Holt op de plaat gezet, ook nam hij alles op van Philip Glass, Yiruma, Simeon ten Holt en Arvo Pärt.

Foto: Jan van Gorselen

terug naar boven