di 07 september

Sanne Wallis de Vries en band

KOM.

Let op: Deze voorstelling is vanwege de coronamaatregelen verplaatst van woensdag 14 april 2021 naar dinsdag 7 september 2021.


Had je al tickets? Je hebt een e-mail ontvangen met uw nieuwe tickets.
Omdat het om een inhaalvoorstelling gaat, kan het zijn dat de voorstelling al is uitverkocht.


Een avond spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek met Sanne Wallis de Vries.

Cabaretière Sanne was net nog actief als jurylid bij ‘RuPauls Drag Race Holland’ en straks alweer bij ons te zien met haar voorstelling ‘Kom’.
Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Samen met haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit.
Het gaat over haarzelf, haar kinderen, Superman, over het gebrek aan onverschilligheid in de samenleving, het gebrek aan ‘schijt aan alles’, de Bananenbar en nog veel meer. Kortom een avond vol verrassingen!

Kom.
Op.
Dan.
Kom.
Kijken.
Kom. Tot inkeer?
Kom maar.

 

Tickets & data
voorstellingsinfo

Sanne Wallis de Vries is klaar voor de strijd.

Feilloos taalgevoel en een uitgesproken mimiek.

Sanne Wallis de Vries
Sanne kreeg grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van programma’s als ‘Kopspijkers’ en ‘Koefnoen’. Na vele soloprogramma’s als ‘Sop’, ‘Zin’ en ‘Kaka Passa’ speelde ze samen met Paul Groot de voorstelling ‘Adèle’, over theaterdiva en comédienne Adèle Bloemendaal. Verder was ze te zien in de opera ‘Sweeney Todd’ en kennen kinderen haar als directrice uit ‘Mees Kees’.
Met ‘Gut’ waagde ze zich weer aan een eigen solo, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario, ook te zien in onze theaterzaal. Ook won ze ‘Wie is de Mol?’ door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren.


terug naar boven