vr 02 oktober

Sanne Wallis de Vries

HEEL.

Sanne Wallis de Vries komt met de voorstelling ‘HEEL.’, die er ‘normaal’ nooit geweest zou zijn.

Sanne Wallis de Vries komt met de voorstelling ‘HEEL.’, die er ‘normaal’ nooit geweest zou zijn. Sanne kan haar bejubelde voorstelling KOM. nu niet spelen. Dus gaat ze de theaters langs met een heel nieuw solo-programma: de interim-voorstelling HEEL.
HEEL. is een interactieve interim cabaretvoorstelling voor deze tijd. Met alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd, heeft Sanne genoeg materiaal om een spetterend cabaretprogramma neer te zetten. Met o.a. stand-up comedy, zang, dans en gastoptredens van lokale beroemdheden. Maar het publiek is hoofdgast!

HEEL. is een voorstelling die er 'normaal' nooit geweest zou zijn. Ook heel bijzonder dus. En wat is normaal?

 

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd

Feilloos taalgevoel en een uitgesproken mimiek.

NRC

Sanne kreeg grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Kaka Passa, haar vijfde soloprogramma, ging in 2009 in première, en in januari 2013 ook de voorstelling Adèle.

In 2014 speelde Sanne in de opera Sweeney Todd, bij de Nederlandse Reisopera. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit Mees Kees. In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen solo onder de titel Gut, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren.


terug naar boven