Anke Kuypers

Wegens omstandigheden kan deze voorstelling helaas niet doorgaan.

Een intieme voorleesvoorstelling over een Schildpad op zoek naar zijn huis, boordevol muziek, gedichtjes, liedjes en interactie.

Vanuit een reusachtig boek leest Anke voor over een Schildpad die zijn schild kwijtraakt in een storm. Hij kan het nergens meer vinden. Schildpad gaat op zoek naar een nieuw huis. Hij komt een hondenhok, een vogelnestje en een vissenkom tegen. Maar in die huisjes woont al iemand! De hond, de vogels en de vissen helpen Schildpad om zijn eigen huisje terug te vinden. Want er is niks zo fijn, als lekker thuis te zijn!
Schildpad zoekt een huis is een voorleesvoorstelling van en door Anke Kuypers. Een voorstelling in een intieme setting voor de allerkleinsten boordevol muziek, gedichtjes, liedjes en interactie.

voorstellingsinfo
Van en door
Anke Kuypers
Locatie

Anke Kuypers
Anke Kuypers (1982) is zangeres, actrice en schrijfster. Fantasie, humor en taligheid spelen altijd een grote rol in haar voorstellingen. Ze creëert een intieme sfeer en doet een beroep op ieders verbeelding. Eind 2014 kwam haar eerste luisterboek uit. ‘Schildpad zoekt een huis’ is een muzikaal kijk- en luisterboek voor kinderen vanaf twee jaar. Over ‘Schildpad zoekt een huis’ schreef De Telegraaf: ” Het resultaat is verbluffend. (…) De hele opzet doet in de verte zelfs denken aan Peter en de wolf van Prokofjev.”


terug naar boven