za 28 augustus

@SIX

Dansen in het Castellum

De band @SIX zorgt voor een heerlijke avond vol tropische ballroommuziek, met Zuid-Amerikaanse invloeden en lekkere ritmes. Daarbij wisselt de band old-skool af met muziek van nu.

 

VONK Festival
Ontsteek het nieuwe theaterseizoen met bij Podium Hoge Woerd!. Het weekend van 28 en 29 augustus is gevuld met voorstellingen, zowel op het buitenpodium als in onze theaterzaal. Op zaterdagmiddag kunnen families en kinderen hun hart ophalen aan voorstellingen van theatergroep De Grote Haay. Laat je tekenkunsten de vrije loop bij het kleurfeest in onze foyer en swing ’s avonds mee tijdens het optreden van de band @SIX.

Op zondagmiddag zijn Utrechtse theatermakers als het Nieuw Utrechts Toneel, theatergroep Aluin en een circus- en dansvoorstelling van het duo Marta en Kim te zien. Cabaretier Wouter Monden neemt live zijn Elektra Podcast op en gaat in gesprek met Dookje Engelhard van De Meiden van LOS en Owen Schuhmacher, bekend van onder andere Koefnoen. Zondagavond sluit cabaretier Roué Verveer de dag af met zijn originele wijze en eigen kijk op de wereld. Laat de theatervonk overslaan en loop warm voor het nieuwe theaterseizoen, want al deze artiesten zijn komend theaterseizoen weer te zien in onze zaal!

Tickets & data
voorstellingsinfo
Vocals
Ed Rust
Drum
Roy Bhagwandin
Bas
Lesley Joseph
Gitaar
Johnny Fonseca
Toetsenist
Vidjai Moelchand & Mike Foendoe
Audio/Video
Nadeem Ishaak
Production
Resound Studio

terug naar boven