Sjors van der Panne & band

Wegens ziekte is deze voorstelling verplaatst van zaterdag 4 februari naar woensdag 15 maart.

Afwisselend concert van de bijna winnaar van The Voice of Holland, met de mooiste Nederlandse klassiekers en eigen werk. Tijdens dit concert zal zangeres Monique Klemann (Loïs Lane) de Special Guest zijn. Sjors en Monique zingen samen een prachtig duet.

Zingen is voor Sjors van der Panne de manier om zijn gevoel te laten spreken. Samen met zijn vaste begeleiders brengt de jonge chansonnier en nederpopzanger de mooiste Nederlandstalige liederen. Klassiekers uit het oeuvre van onder andere Frank Boeijen, Jacques Brel en Ramses Shaffy wisselt Sjors af met de mooiste liedjes van eigen hand. Sjors nam in 2014 deel aan de belangrijkste talentenjacht van de Nederlandse televisie: The Voice of Holland. Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en ingeleefde performance ontroerde hij de juryleden en het publiek. In een spannende finale behaalde hij de tweede plaats.

In het najaar van 2016 start de uitgebreide theatertournee en zal Sjors samen met zijn muzikanten zijn fans laten genieten.
Sjors: “De mensen hebben mij zo gesteund, dat ik nu ook iets voor ze terug wil doen. Ik wil de mooiste Nederlandstalige klassiekers én mijn eigen liedjes voor ze zingen.”
Samen met zijn gedreven vaste muzikanten trakteert hij zijn publiek op een overweldigend concert met de mooiste liedjes van zijn helden afgewisseld met eigen werk.

 

voorstellingsinfo
Zang
Sjors van der Panne
Locatie
Foto's: Mark Uyl

terug naar boven