Slagwerk Den Haag

Lente-Uitjes: Tuinieren met Slagwerk 6+

Een interactief (tuinier)concert waarbij alle kinderen mee mogen zingen, fluiten, klappen en werken.

Laat je niets wijs maken: muziek is overal te horen, vinden en maken! Slagwerk Den Haag duikt het achtertuintje van hun studio in, waar ze al iets te lang niet zijn geweest. Het lapje grond blijkt een heus muzikaal oerwoud geworden. Terwijl alle kinderen meehelpen om de tuin weer op te knappen, horen ze de meest bijzondere vogels zingen. Ze maken muziek op bloempotten, een echte (!) cactus, een Afrikaanse timbila en ze ondernemen een avontuurlijk uitstapje naar de Japanse rotstuin van buurman John Cage, die niet zo van planten houdt.

Met muziek van onder andere David Dramm (uit Aardappelvreters), John Cage en Peter Garland.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo

Workshop
Ga zelf aan de slag met slagwerk onder begeleiding van Slagwerk Den Haag.
De workshop vindt plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de workshop kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 3,- per persoon. Voor de workshop halen we je om 13.55 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.


terug naar boven