Sneeuwvonk

Beeldende muziektheatervoorstelling met verrassende videoanimaties over de magische wereld van Eefje.

Eefje heeft een hekel aan doen alsof. Ze staat liever met haar beide benen op de grond. Maar dan gebeurt er iets wat alles op zijn kop zet. Eefje verdwijnt door de tafel! Plotseling bevindt zij zich in een wondere wereld waarin niets meer vanzelfsprekend is. Ze ontdekt magie die ze wel móet geloven om verder te gaan in het verhaal. Het is tenslotte maar een toneelstuk, toch?

Het Meisje dat in de Tafel Verdween is een beeldende muziektheatervoorstelling van Sneeuwvonk voor kinderen vanaf 6 jaar. Een vrolijke en ontroerende voorstelling over de kracht van de verbeeldding, vol verrassende videoanimaties en meeslepende muziek.

Gratis extra activiteit: de leuke creatieve workshop De Maakplaats. Scroll naar beneden voor meer informatie. 

voorstellingsinfo
Website
Concept & spel
Hanneke de Jong
Video-ontwerp
Jonas de Witte
Eindregie
Bram de Goeij
Locatie

Maak plaats voor De Maakplaats!
Cultuur19 trakteert je op 26 februari, 1 en 3 maart op De Maakplaats, een leuke creatieve workshop ontwikkeld door Anton Klein.

Kun je goed kijken? Kun je heel, heel goed kijken?
Zie je soms dingen die er niet zijn, maar er wel heel erg op lijken? Soms zie je een dier in de wolken, of een gezichtje. Dat heet pareidolie. In de Maakplaats krijgen alle kinderen een cirkel en een grote berg met materialen. Samen gaan we op zoek naar het gezichtje dat het best weerspiegelt wat jij van de voorstelling vond of wat je ervan verwacht.

De Maakplaats is steeds een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling gratis te bezoeken. Dus kom langs en laat die creatieve handjes lekker wapperen!

Met dank aan Cultuur19!

Foto's Sneeuwvonk

Een ode aan de magie van het theater.

Foto's: Jonas de Witte

terug naar boven