wo 23 februari

Solo Stories

In het licht

Muzikale solovoorstelling gebaseerd op het indrukwekkende boek ‘Mijn ware verhaal’ van Karin Bloemen.

Tijdens het optreden van een zangeres dwalen haar gedachten af naar haar jeugd. Jaren die getekend zijn door gruwelijke gebeurtenissen. Wat doet het met een jong meisje als de personen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien? Waarom greep niemand in? En hoe vind je de kracht om niet langer te zwijgen?

‘In het licht’ is een aangrijpende en belangrijke monoloog over misbruik, gebaseerd op het autobiografische boek ‘Mijn ware verhaal’ van Karin Bloemen.
Karin Bloemen: "Eén van de redenen dat ik het boek geschreven heb, is dat ik anderen die vergelijkbare dingen hebben meegemaakt of er op dit moment mee te maken hebben, wil helpen met het gevecht dat ze leveren en met de angsten die ze moeten overwinnen."

Lezing door Mandy Sleijpen (Wij zijn M)
Actrice en ervaringsdeskundige Mandy Sleijpen, oprichter van Wij zijn M, verzorgt in het kader van deze voorstelling een lezing voor mensen die te maken hebben met kinderen en/of slachtoffers van seksueel misbruik of geweld. Wij zijn M is een stichting die het het taboe rondom seksueel misbruik bij kinderen wil doorbreken en de samenleving, onder wie professionals, meer inzicht geven in dit onderwerp.

Je kunt deze lezing bijwonen voorafgaand aan de voorstelling om 19:30. Je betaald hiervoor 1 euro extra.

 

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Oorspronkelijk script
Marc Veerkamp
Liedteksten
Ellen ten Damme
Muziek
Ellen ten Damme
Soundscape
Rik Ronner
Actrice
Lisse Knaapen
Regie
Hoogveld
Decor- en lichtontwerp
Mike den Ottolander
Kostuumontwerp
Sabine de Groot
extra: In het licht | videoclip | zang door Lisse Knaapen | muziek door Ellen ten Damme

terug naar boven