zo 06 oktober

Steef Hupkes en Ron Bons / Jacques Vriens

De Kleine Trommelaar 6+ / try-out

Een nieuw, ontroerend en vrolijk verhaal van kinderboekenschrijver Jacques Vriens over een kleine jongen en zijn trommel.

Een kleine jongen woont bij zijn tante. Zijn tante vertelt hem dat zijn ouders dood zijn, maar ze is niet aardig voor de jongen. Als hij voor straf naar de schuur wordt gestuurd, vindt hij daar een trommel. Als zijn tante dat ontdekt is ze woest. Hij vlucht het huis uit en gaat op zoek naar zijn ouders. De reis brengt hem bij bossen, feestgedruis, boze bijen, oorlog en helden. Zijn trommel wijst hem de weg en beschermt hem.

Kinderboekenschrijver Jacques Vriens liet zich inspireren door de verhalen van Die Blechtrommel (Günter Grass), Remi (Hector Marlot), Pinokkio (Carlo Collodi) en zelfs Erik of het Klein Insectenboek (Godfried Bomans). De populaire Spangas acteur Steef Hupkes brengt zijn talenten voor kinderen en trommelen samen in deze voorstelling over keuzes maken en hoe moeilijk het is om daarin je hart te blijven volgen.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Cast
Steef Hupkes en Ron Bons
Script
Jacques Vriens
Regie
Pepijn Cladder
Tourneeplanning
VET
Productie
Henrike van Engelenburg i.s.m. Jacques Vriens, aangemoedigd door Jochem van Gelder & Ron Bons
Locatie
Podium Hoge Woerd

terug naar boven