do 01 januari

Jeroen Schipper en zijn band

In een wervelstorm van vrolijke en kleurrijke liedjes leer je springen en swingen als een kangoeroe.

“Hop, hop, hop, Sjoebiedoebiedoe. Zingen, springen, swingen als een kangoeroe. Hop, hop, hop. Sjoebiedoebiedoe. Kijk ik zal je leren hoe. Eén sprong naar voren, één sprong achteruit, één sprong naar links, één sprong naar rechts tot besluit.”

Ken je de liedjes van Jeroen Schipper nog niet? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! In deze muziektheatervoorstelling gaat het om zingen, bewegen, dansen én luisteren naar muziek. Jong en oud wordt uitgenodigd om uit volle borst mee te zingen met de grappige en aanstekelijke liedjes. De muziek van Jeroen, Emily en de Boegiemanband laat je swingen en zingen als een kangoeroe!

voorstellingsinfo
Website
Composities, tekst & zang
Jeroen Schipper
Muzikanten
De Boegiemanband Emily van Orsouw, Henrik Holm, Arthur Bont en Izak Boom
Locatie

Jeroen Schipper
Jeroen Schipper is een muziekdocent die eerst van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Vervolgens van zijn beroep zijn passie. En nu van zijn passie theatershows. De theaterconcerten van Jeroen zijn gebaseerd op de liedjes die hij in zijn werk als muziekleraar schrijft en op scholen uitprobeert. De liedjes kenmerken zich door originaliteit, kwaliteit, gevarieerdheid, humor en interactie.

Foto's: Floris Heuer

terug naar boven