do 14 februari

Tall Tales Acrobatics

Langs

Nieuw, jong, Nederlands circus-duo schets acrobatisch portret van twee verlangende zielen.

'Langs' schetst het beeld van twee eenzame zielen die verlangen een ander te ontmoeten. Hortend, stotend, voorzichtig proberen ze hun zelf opgeworpen schild af te werpen. Maar dan blijkt, dat als je bij elkaar weet te komen, je nog steeds langs elkaar heen kunt leven.

'Langs' is een acrobatisch portret van een relatie waarin de strijd tussen trouw blijven aan jezelf en het verlangen naar overgave theatraal op de spits wordt gedreven. Jongleren, (lucht) acrobatiek, goochelen, dans en theater. Dit jonge, nieuwe Nederlandse circus-duo zorgt ervoor dat eenzaamheid er nog nooit zo spectaculair heeft uitgezien.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Spel
Maartje Bonarius & Harm van der Laan
Regie
Luc van Esch
Muziek
Jasper Boeke & Luc van Esch
Lichtontwerp
Gijs ’t Hoen & Luc van Esch
Speciale props
Peter van der Heijden
Locatie
Podium Hoge Woerd

Een bijzondere en gewaagde voorstelling.

Eenzaamheid heeft er nog nooit zo spectaculair uitgezien.

Circusweb
Tall Tales Acrobatics - Langs - Podium Hoge Woerd

Tall Tale Acrobatics
Maartje Bonarius en Harm van der Laan studeerden in 2012 af aan de circusopleiding van Codarts Rotterdam. Sindsdien maken zij als Tall Tales Acrobatics verhalend en toegankelijk circustheater met een poëtische touch.

Hun buitenproducties waren te zien op o.a. Oerol, Circo Circolo en vele andere festivals in België, Duitsland, Engeland en Zwitserland. Tegelijk maakten ze verschillende internationale tournees met het Engelse gezelschap Gandini Juggling, o.a. in Italië, Polen, Turkije en Japan.

Maartje Bonarius (1991) trad als kind al op met haar ouders en jongere broer in hun mini-familie circus Bonarius. Ze studeerde in 2012 af aan de opleiding Codarts Circus Arts te Rotterdam in de disciplines partneracrobatiek en tissu. Daarnaast heeft zij zich bekwaamd in mime en moderne dans.

Harm van der Laan (1987) startte zijn carrière op zevenjarige leeftijd bij Circus Rotjeknor. Na acht jaar oefenen werd hij Nederlands kampioen jongleren. Na het behalen van een bachelor in de klinische psychologie besloot hij zich volledig op circus te richten. Samen met Maartje studeerde hij bij Codarts Rotterdam, waar hij naast zijn werk als artiest inmiddels ook circusgeschiedenis doceert.


terug naar boven