do 01 januari

TG Graasland

Lente-uitjes: Dag meneer van Dalen 6+

Een geestige en magische voorstelling over afscheid nemen, het omhelzen van het leven en het loslaten daarvan.

Meneer van Dalen is een stokoude man. Niemand weet precies hoe oud hij is, maar het lijkt wel of de dood hem vergeten is. Hij woont al lange tijd alleen, maar zijn vrouw voelt nog altijd heel dichtbij. Op een dag staat er een man voor de deur, een man die Meneer van Dalen wel kent, maar nog nooit gezien heeft. De man wil dat Meneer van Dalen mee gaat, maar Meneer van Dalen heeft opeens nog zoveel te doen.

Een geestige en magische voorstelling over afscheid nemen, het omhelzen van het leven en het loslaten daarvan. Humorvolle momenten worden afgewisseld met stille, ontroerende scènes in deze fysieke, visuele en nagenoeg tekstloze voorstelling vol (live) muziek.

Na het succes van hun eerste programma Brrr is TG Graasland nu terug in ons theater.

Doe mee met de gratis workshop De Maakplaats! Scroll naar beneden voor meer informatie. 

voorstellingsinfo
Website
Idee, concept & spel
Emiel de Jong (Schudden) en Harold Schraven
Locatie
Podium Hoge Woerd

Maak plaats voor de Maakplaats!
Cultuur19 organiseert De Maakplaats, een creatief lab voor kinderen. In De Maakplaats zetten we de tijd even stil, zodat je alle tijd hebt om iets moois te maken. Om je heen vind je spannende materialen, die schreeuwen om een nieuwe vorm of verhaal. En weet je even niet meer hoe je verder moet, vraag het een van onze Maakplaatskunstenaars. Zij helpen je zo weer op weg. Wat ga jij maken?

Tijdstip: een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling.
Locatie: voor de theaterzaal.
Deelname is gratis.

TG Graasland
TG Graasland bestaat uit Emiel de Jong (bekend van cabaretduo ‘Schudden’) en Harold Schraven. TG Graasland maakt jeugdtheater voor verschillende leeftijden. Thema’s als overmoed, dood en liefde gaan ze niet uit de weg en toch ligt humor altijd op de loer. Ooit zal Graasland zeker een Elvis-voorstelling maken, live-muziek laten klinken, zal ze mythen en grootse figuren behandelen alsook de kleine man die graag een mythe zou willen zijn.


terug naar boven