TG Graasland

Pfff 6+

Pfff is een absurdistische en beeldende voorstelling over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Nu er geen winters meer bestaan rijst de vraag hoe leuk eeuwige zomer is.

Op een koude dag van 37 graden Celsius wordt het dorpje Middels door de burgemeester omgedoopt tot Inmiddels aan Zee. Het strand is nog nooit zo dichtbij geweest en nu er toch geen winters meer bestaan, is het dubbel lang genieten in de zomer. Geen wolkje aan de lucht.

Meneer van Tiggelen voelt zich als een vis in het water. Letterlijk! Er beginnen namelijk al kieuwen achter zijn oren te groeien en tussen zijn tenen zitten vliezen. Iedereen zweet, iedereen zwemt en smeert zich in met factor 70. Maar hoe leuk is eeuwige zomer? Intussen hoopt het plastic zich op het strand op. Het beweegt, het sluipt, het kruipt langzaam het kleine dorpje in. Waar is het mis gegaan? En kunnen de bewoners er iets aan doen?

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

voorstellingsinfo
Website
Spel & concept
Emiel de Jong, Harold Schraven, Rutger Buiter
Fotografie
Matthias Tuns

Tg Graasland
Tg Graasland bestaat uit Emiel de Jong (bekend van cabaretduo Schudden) en Harold Schraven. Het gezelschap maakt voorstellingen waarbij het toneelbeeld je in een andere wereld zet en waarin tekst zoveel mogelijk wordt gemeden. Eerder was het duo te zien in Podium Hoge Woerd met de voorstellingen Brrrr en Dag meneer van Dalen.

Foto: Matthias Tuns

terug naar boven