TG Lefkop

Superloeser 5+

Een spannend en hilarisch avontuur over superhelden.

Elke superheld heeft een handige superkracht; de één kan onzichtbaar worden, de ander is heel snel en weer een ander spuugt vuur. Maar Joyce niet hoor. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. Maar ja, daar heb je natuurlijk helemaal niks aan!

Op de superheldenschool hoort Joyce er niet bij en tot overmaat van ramp is haar broertje wel heel succesvol als superheld. Er is eigenlijk maar één iemand die in haar gelooft en dat is haar moeder. Maar wie heeft ooit van iemand gehoord, die met het schieten van knakworsten de wereld heeft gered? Dat zal toch nooit gebeuren.. Of toch wel?

Superloeser is een spannend en hilarisch avontuur voor jong en zeker ook oud. Een komisch stuk over hoe je het beste omgaat met de dingen die je hebt, ook al lijken ze soms superonhandig en superstom.

Deze voorstelling vindt plaats in het openluchttheater op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd en is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Neem plaats in het gras of breng een tuinstoel mee!

voorstellingsinfo
Website
Spel
Dennis Jongejan, Carl Hoogvliet & Elène Zuidmeer
Tekst & regie
Tim Kamps
Fotografie
Nicoline Rodenburg
Locatie
Openluchttheater

terug naar boven