Tg. Winterberg

Herfststukjes: De Stille Kletsmajoor 3+

Een beeldende voorstelling met poppen, visuele poëzie en humor. Over Flo die in een land woont waar woorden handenvol geld kosten.

Flo woont in een land van de grote woordfabriek waar bijna niet gesproken wordt. De mensen zijn er zuinig op hun woorden, want die kosten handenvol geld. In dit land moet je woorden kopen in een fabriek en héél voorzichtig inslikken. Pas dan kun je ze proeven en uitspreken.

‘De stille kletsmajoor’ toont de kracht van woorden. Heel soms dwarrelen er in het land woorden door de lucht. Flo heeft er met zijn netje drie gevangen. Hij is op zoek naar liefdevolle woorden, voor een heel bijzonder iemand. Zij is alle mooie woorden van de wereld. Maar die woorden kan hij niet betalen; ze kosten een vermogen.

Tg. Winterberg stond eerder in onze zaal met ‘De Grote Waarom Show’.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Concept
Tg. Winterberg
Regie
Mark Haayema
Spel & poppen
Marlyn Coetsier
Machinerieën
Cynthia Borst
Muziek
Nineyards Audio

terug naar boven