vr 03 januari

Tg. Winterberg

Winterkost: Meneertje Meer 3+

Een beeldende en vrolijke voorstelling over alles willen hebben en nóg meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat.

Meneertje wil ook.
Meneertje wil meer.
Meneertje wil alles,
elke keer weer.

‘Meneertje Meer’ gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. Het zijn er zoveel dat Meneertje Meer erachter komt dat hij eigenlijk niets meer wil.

Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar over alles willen hebben en je realiseren dat je soms te veel wilt. Bij de voorstelling is het gelijknamige boek ‘Meneertje Meer’ verschenen, geschreven door Mark Haayema en geïllustreerd door Job van Gelder. Tg. Winterberg speelde eerder in Podium Hoge Woerd de voorstellingen ‘Sterrenwachter’ en ‘In De Maneschijn’.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept & idee
Tg. Winterberg
Regie
Job Raaijmakers
Tekst
Mark Haayema
Spel & poppen
Marlyn Coetsier e.a.
Decor & kostuum
Marlies Schot
Muziek
Joeri de Graaf
Lichtontwerp
Maarten Verheggen
Techniek
Tom Brinkkemper
Locatie
Podium Hoge Woerd

De energie, vrolijkheid en lol van pop Meneertje Meer en poppenspelers Marlyn en Mark werken zeer aanstekelijk

Foto's: Kamerich Budwilowitz

terug naar boven