za 11 april

Theater Artemis

Festival Tweetakt: Het dier, het dier en het beestje 8+

Een dromerige musical van heel gewone dingen.

Een moeflon/zeebaars/brandgans, zit in een voetbalteam bij een ringslang/bruinvis/lama, samen met hun klasgenoot de bosduif/steenmarter/melkkoe. Op een dag komt de spitsmuis/tapir/karekiet niet meer op de training. Wat gek is. Hij/zij/het is er eigenlijk altijd. En hij/zij/het zou de keepershandschoenen meenemen. En het regent ook nog.

In deze voorstelling maakt Jetse Batelaan van heel gewone dingen een dromerige musical. Met dierenpakken, een echte hond en live muziek. Hoe ziet ons leven eruit als we er van een afstandje naar kijken?

Festival Tweetakt
Deze voorstelling is onderdeel van Festival Tweetakt, een jaarlijks kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en games, en een beetje cabaret en stand-upcomedy.
Kaarten kopen voor deze voorstelling kan via www.tweetakt.nl.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Website
Regie
Jetse Batelaan
Locatie
Podium Hoge Woerd

Theater Artemis
Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater. Afgelopen seizoen was de voorstelling ‘De man die alles weet’ van Jetse Batelaan in onze theaterzaal te zien.


terug naar boven