zo 24 oktober

Theater Artemis

Herfststukjes: Het dier, het dier en het beestje 8+

Een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over interne begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.

Volg het hondje Sterre en haar perikelen binnen haar gezin en het onderwijs. Ze loopt iedere ochtend met twee dino’s naar haar basisschool. In de klas van meester Octopus heeft ze veel lol, maar ook wat moeite met opletten. Een haai komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school? Met knikkende poten stapt ze in het taxibusje van het nijlpaard. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeestje?

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Je kunt tijdens de voorstelling met je baby of jongere kind in de foyer terecht.  Iedere bezoeker heeft, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie
Jetse Batelaan
Spel
Sieger Baljon, Tjebbe Roelofs, Nimuë Walraven en Anneke Sluiters
Stem
Leny Breederveld
Muziek
Keimpe de Jong
Kostuums
Liesbet Swings
Scenografie
Marloes en Wikke
Licht ontwerp
Bart van den Heuvel
Regie-assistentie
Lara van Hoof
Met dank aan
Arjen de Leeuw, Toneelgroep Oostpool en Ronald Schinkelshoek en Andreas Suntrop

De originaliteit in het dier, het dier en het beestje is ongeëvenaard.

Theater Artemis
Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ’s-Hertogenbosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Ze maakt voorstellingen en kunstprojecten voor alle kinderen die naar school gaan en alle andere mensen die dan nog over blijven.


terug naar boven