wo 29 t/m do 30 december

Theater Artemis

Winterkost: De grote ik heb hier geen zin in show 4+

Let op: Deze voorstelling is helaas afgelast. Acteur René van ’t Hof zit nog in een revalidatieproces dat meer tijd van hem eist. Om die reden heeft hij zich moeten terugtrekken. Voor Jetse geldt dat het concept van de voorstelling, waaraan in mei al aan gewerkt is, valt of staat met de karakteristieke eigenschappen van deze acteur.


Had je al tickets? Dan ontvang je zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie.


In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment waarop ze dachten dat niemand ze zag, realiseren ze zich ineens dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja…dan moet je iets…show, entertainment…maar hoe?

Multi-instrumentalist en showmaster Keimpe de Jong overvalt René van ’t Hof en Willemijn Zevenhuijzen in hun dagelijkse handelingen. Kruiswoordraadsels, vishengels en wasmanden vallen pardoes uit hun handen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint onbeholpen te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je wat ze eigenlijk willen: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het felle licht van deze show.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Tickets & data
  • wo 29 dec
    15.00u
    afgelast
  • do 30 dec
    15.00u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Regie
Jetse Batelaan
Spel
René van ’t Hof, Willemijn Zevenhuijzen
Live muziek
Keimpe de Jong
Decor & licht
Theun Mosk
Kostuums
Liesbet Swings
Theater_Artemis
Henk Claassen

Theater Artemis stond eerder in ons theater met de voorstelling Het dier, het dier en het beestje.


terug naar boven