do 03 maart

Theater Artemis & Bambie

Lente-Uitjes - ANDERS IS EEN HELE NORMALE ZWEEDSE VOORNAAM 6+

Waarom doen we de dingen eigenlijk zoals we ze doen? Drie figuren onderzoeken op het toneel alternatieve mogelijkheden voor dagelijkse handelingen, voor de regels die we met elkaar hebben afgesproken en voor onze omgang met mensen en spullen.

Alles proberen ze omgekeerd of anders te doen, met als gevolg grappige taferelen, vreemde beelden, zelfbedachte uitvindingen en slapstick-ongelukken. Ze ontdekken leukere manieren om de dingen te doen, maar komen er gaandeweg ook achter dat het soms best handig is om je te houden aan wat we nou eenmaal hebben afgesproken.

Theater Artemis was eerder te zien in onze theaterzaal met ‘De onzichtbare man’ 4+ en ‘Het dier, het dier en beestje’ 8+.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Website
Regie
Jetse Batelaan
Concept en spel
Paul van der Laan, Jochem Stavenuiter, Tessa Jonge Poerink e.a.
Dramaturgie
Marijn van der Jagt
Decor
Hester Jolink
Kostuums
Liesbet Swings

Theater Artemis
Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

Bambie
Al een jaar of twintig maakt Bambie fysiek theater dat verwondert en ontroert. Theater waarbij de acteurs zich in het zweet werken terwijl de verbeelding met ze aan de haal gaat. Gooi- en smijtwerk gaat bij Bambie hand in hand met een poëtische choreografie.


terug naar boven