do 01 januari

Theater Artemis & BonteHond

Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt 8+

Verveel je kostelijk met deze Monty Python voor kinderen.

Wij beloven u niks, maar maken wij dat waar? Verveel je kostelijk met een ogenblikje dat struikelt, een detail dat over het hoofd gezien wordt en een volgend moment dat niet meer komt. Dit is Monty Python voor kinderen: met een artiest die niet op mag en een portier die wanhopig op zoek is naar zichzelf. Dwaal gerust af als zij dat ook doen. Slaap lekker!

Deze eerste jeugdregie van Jetse Batelaan met René Geerlings en Martin Hofstra getuigt van een grote gedeelde liefde voor fysiek, beeldend en ontregelend theater. De Gouden Krekelwinnaar uit 2005 is nog één keer te zien: met de originele cast!

voorstellingsinfo
Website
Regie
Jetse Batelaan
Spel
René Geerlings, Martin Hofstra
Decor
Hester Jolink
Kostuums
Marike Kamphuis
Licht
Gé Wegman
Advies
Dorien Folkers, Moniek Merkx
Theater Artemis in coproductie met BonteHond
Locatie

Batelaan kon het al toen hij twaalf jaar geleden voor jeugd begon: de ultradunne grens tussen iets en niets op een hilarische manier aan de tand voelen en zijn jeugdige kijkers daar tot op hun botten in meenemen.

Verrassend door het visuele en fysieke spel met de grappige verrassingen.

Jetse Batelaan heeft met Het geheven vingertje en Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt twee van de leukste jeugdvoorstellingen aller tijden op zijn naam staan.

Vrij Nederland

Oog-voor-detail-bril
Oefen thuis alvast om wakker te blijven tijdens Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt. Download hier de Oog-voor-detail-bril en train thuis om minstens een uur wakker te blijven zonder dat je in slaap valt! Succes!

 

Het soort voorstelling dat je begrip van de wereld een kwartslag draait.

NRC Handelsblad

Wie met een ‘dood’ toneel opent en het publiek met minuten stilte opzadelt, is gek of geniaal. Deze voorstelling steelt het hart van het publiek. Én dat van de jury, die unaniem kiest voor deze winnaar.

Winnaar VSCD Gouden Krekel voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie 2005

terug naar boven