do 01 januari

Theater Artemis

De man die alles weet 4+

Een kleutervoorstelling met encyclopedische pretentie.

Kun je alles weten? De man die alles weet beweert van wel. Maar achter ieder antwoord schuilt alweer een nieuwe vraag.
In deze keynote speech voor kleuters balanceert deskundoloog René van ‘t Hof op het dunne koord van het alomvattende weten. Samen met zijn assistenten Tjebbe Roelofs en Keimpe de Jong doet hij een poging de kinderen te vertellen over het ‘alles’. Beleef samen hoe volwassen kennis vrolijk en zonder pardon wordt omvergelopen door de nieuwsgierigheid van de kleuters in het publiek.

‘De man die alles weet’ maakt alweer zijn derde tournee langs de theaters. De voorstelling won een Zilveren Krekel (2014, jeugdtheaterprijs) en werd genomineerd voor de Zapp Theaterprijs en de Off West End Awards 2018. Theater Artemis was eerder in onze theaterzaal te zien met ‘Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt’.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Jetse Batelaan
Spel
René van ’t Hof, Keimpe de Jong en Tjebbe Roelofs
Live muziek
Keimpe de Jong
Decor
Hester Joling
Kostuums
Liesbet Swings
Licht
Gé Wegman
Locatie
Podium Hoge Woerd

Geniaal

NRC Handelsblad

Zó onversneden goed

Foto's: Phile Deprez

terug naar boven