Theatergroep Hilaria

De geschiedenis van Sinterklaas 5+

Het ware verhaal van Sinterklaas in een visueel en muzikaal spektakel vol humor.

Hoe komt Sinterklaas aan zijn naam? Hoe komt het dat we cadeautjes van hem krijgen op 5 december? Hoe oud is Sinterklaas eigenlijk? Wil je dat weten?

Theatergroep Hilaria neemt je mee in de geschiedenis van Sinterklaas en laat je zijn leven zien vanaf het begin: toen Sint nog een klein Klaasje was. Een zeer visuele voorstelling met muziek, spektakel en veel humor. En natuurlijk alles geheel volgens traditie op rijm.

Hilaria vertelt het ware verhaal van Sinterklaas, met respect voor de gelovigen. Sterker nog: zij die niet meer geloven gaan na het zien van deze voorstelling toch weer twijfelen!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

terug naar boven