Theaterstraat en Meboer & Bakker

Familiefestival Kleurrijk: Het Grote Kleurenballet 4+

Abstracte, beeldende kunst komt letterlijk tot leven in een voorstelling vol slapstickachtige momenten.

Een grote gele bal met vrouwenbenen doet een spectaculaire draai, een stoere blauwe streep met armen beweegt strak op de maat van de muziek. Steeds meer fascinerende kleuren en vormen komen het podium op. Alleen zijn sommige danspassen best lastig en de kostuums zijn prachtig, maar ook groot en onhandig.

Het Grote Kleurenballet is geïnspireerd op de beroemde choreografie het Triadische Ballet (1921) van Oskar Schlemmer. Hierin komt abstracte, beeldende kunst letterlijk tot leven in een voorstelling vol slapstickachtige momenten.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Spel
Rianne Meboer, Suzanne Bakker, Tjebbe Roelofs
Regie
Anne van Dorp
Muziek
Jolle Roelofs
Vormgeving
Calle de Hoog en Daphne Karstens

Festival Kleurrijk
Tijdens Familiefestival Kleurrijk is het een groot feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken voor de hele familie, een eerste theaterervaring voor peuters en kleuters. Maak kennis met de wereld van kleur en vorm in de voorstellingen en theaterspeeltuin waarin je met de hele familie naar hartelust kunt ontdekken, spelen en bouwen.


terug naar boven