do 18 februari

Tim Akkerman & The Ivy League

Tim -20- Akkerman

Tim Akkerman brengt samen met The Ivy League een ode aan rockmuziek in alle smaken.

Muzikant en singer-songwriter Tim Akkerman zit op de kop af 20 jaar in het vak. Hij werd bekend als leadzanger en gitarist van de Haagse band Di-rect en toert sinds 2014 met zijn vaste band The Ivy League door het hele land. ‘Tim -20- Akkerman’ is een ode aan de rockmuziek in alle mogelijke smaken en aan de liefhebbers hiervan. Met dit jubileumconcert trakteert de muzikant zijn publiek op een avond vol rijke rock; een smaakvolle combinatie van muzikale diversiteit.

Vorig seizoen bracht Tim samen met zijn band in onze theaterzaal een grootse ode aan Bruce Springsteen.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Tim Akkerman
Meer dan twintig jaar geleden stapt muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als Tommy -The Who- en The Buddy Holly Story zijn eigen pad te bewandelen.
Na zijn theatershows ‘Anno’, ‘The Journey and Tims Secret Sessions’ weet Akkerman de clubs, alsook de theaters, te verrassen met een lovend programma rondom zijn grote held Bruce Springsteen.
Samen met zijn band The Ivy League vervolgt Tim Akkerman zijn pad en weet, met hun meest recente album ‘Lions Don’t Cry’, zijn grote groep liefhebbers wederom te trakteren op rauwe rock.


terug naar boven