do 18 februari

Tim Akkerman & The Ivy League

Let op: Deze voorstelling is verplaatst van zaterdag 7 november 2020 naar donderdag 18 februari 2021.
Had u al tickets? U heeft een e-mail ontvangen met uw nieuwe tickets.
Omdat het om een inhaalvoorstelling gaat, kan het zijn dat de voorstelling al is uitverkocht.


Meer dan twintig jaar geleden stapt muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als ‘Tommy -The Who-‘ en ‘The Buddy Holly Story’ zijn eigen pad te bewandelen.

Samen met zijn band The Ivy League weet Tim Akkerman, met hun meest recente album ‘Lions Don’t Cry’, zijn grote groep liefhebbers wederom te trakteren op rauwe rock. Een 2 decennia durende muzikale zwerftocht, die zo breed omvattend en rijk aan ingrediënten is, dat een avond met Tim Akkerman een smaakvolle melting pot van muzikale diversiteit moet zijn. ‘Tim -20- Akkerman’ is een ode aan de rock muziek en voor de liefhebbers hiervan in alle mogelijke smaken.

Eerder bracht Tim Akkerman bij Podium Hoge Woerd een grootse ode aan Bruce Springsteen.

Tickets & data
  • do 18 feb
    19.15u
    wachtlijst
  • do 18 feb
    21.15u
    uitverkocht
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Tim Akkerman
Meer dan twintig jaar geleden stapt muzikant Tim Akkerman in een Haagse rockband, om jaren later via muzikale producties als Tommy -The Who- en The Buddy Holly Story zijn eigen pad te bewandelen.
Na zijn theatershows ‘Anno’, ‘The Journey and Tims Secret Sessions’ weet Akkerman de clubs, alsook de theaters, te verrassen met een lovend programma rondom zijn grote held Bruce Springsteen.
Samen met zijn band The Ivy League vervolgt Tim Akkerman zijn pad en weet, met hun meest recente album ‘Lions Don’t Cry’, zijn grote groep liefhebbers wederom te trakteren op rauwe rock.


terug naar boven