Tim Fransen

Het kromme hout der mensheid

Tim Fransen maakt de balans op van onze menselijke beschaving. En geeft ons misschien een beetje hoop.

Tim Fransen maakt de balans op. In welke staat verkeert onze menselijke beschaving? En waarom moeten we juist in deze tijd te rade gaan bij figuren als keizer Napoleon Bonaparte, componist Ludwig van Beethoven en filosoof Immanuel Kant? Zijn dit helden van onze moderne beschaving? Of leren zij ons iets heel anders over onszelf? Tim Fransen voorziet u van alle antwoorden. En misschien zelfs van een beetje hoop.

voorstellingsinfo

Fransen neemt het publiek aan de hand door zijn wondere wereld die het meer dan waard is te betreden.

Algemeen Dagblad


Foto's : ByNadia

Fransen heeft een slim, muzikaal en zeer geestig filosofisch programma gemaakt, een fantastische opvolger van zijn debuut.

De Volkskrant

Tim Fransen (1988) groeide op in de Amsterdamse Bijlmer en droomde er als kind al van om cabaretier, tekstschrijver en filosoof te worden. Die droom kwam helemaal uit: aan de Universiteit van Amsterdam voltooide hij cum laude de studies psychologie en filosofie. In 2014 won hij het BNNVARA Leids Cabaret Festival op overweldigende wijze en in 2016 nam hij de Neerlands Hoop in ontvangst voor zijn debuutprogramma Het failliet van de moderne tijd die ook in onze theaterzaal te zien was.


terug naar boven