vr 25 t/m za 26 september

Tim Fransen

De mens en ik / Try-out

Tim maakt ons in zijn derde voorstelling deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid. Muzikaal, filosofisch en bovenal ontzettend grappig.

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat zout en peper over zijn eten strooit. Een primaat die zijn tanden poetst en parkeergeld betaalt. Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Tim vraagt zich af of we misschien niet een al te hoge dunk hebben van onszelf. En of we ons wel altijd zo wijs gedragen als onze zelfgekozen naam suggereert.

Tim maakt ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid, en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan.

Tim, T-Meister, Timbalicious, Timtation zoals we hem kennen: muzikaal, filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd met fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig. De jongste Poelifinario-winnaar is terug in onze theaterzaal met zijn derde voorstelling.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie
Daniël Samkalden
Locatie
Podium Hoge Woerd

Podcast Beschaving: De Nabeschouwing
Is deze crisis de noodrem die onze beschaving van de afgrond behoedt? Of is dit het begin van het einde? Aan de hand van vragen en ervaringen probeert Tim Fransen dat te onderzoeken. En hopelijk valt er ook nog wat te lachen. Gratis en reclamevrij te beluisteren via SpotifyiTunes of andere podcast-apps.

Tim Fransen
Zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Het failliet van de moderne tijd’ werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ‘Het kromme hout der mensheid’ ontving Tim Fransen – als jongste cabaretier ooit – een Poelifinario. De jury schreef: ‘Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier.’ Nu is hij terug in onze theaterzaal met zijn derde voorstelling.


terug naar boven