Tim Knol

Met prachtige, melancholische muziek en bijzondere verhalen krijg je een inkijk in het muzikale leven van Tim Knol.

In zijn tweede soloprogramma maken we kennis met de verzamelaar in Tim Knol. Naast muzikant is Tim namelijk fervent verzamelaar van singletjes, fotocamera’s, gitaren en bijzondere instrumenten. En kan hij geen genoeg krijgen van mooie verhalen over legendarische liedjes, markante muzikanten en bijzondere bands.

Lost & Found is Tim z’n grootste theatertournee tot nu toe, waarin hij zijn liefde voor muziek combineert met zijn verzamelwoede. Met de titel Lost & Found verwerkt Tim die verzamelwoede op verschillende manieren in het programma: “Met muziek, maar ook met de fotonegatieven. Ik heb ze gescand en wil ze tot leven laten komen op het podium.”

Op zijn kenmerkende humorvolle en charmante wijze krijgt je een bijzonder kijkje in zijn leven als 25-jarige muzikant en verzamelaar. Hij heeft, na het succes van zijn vorige tournee Terug, enorm veel zin om Leidsche Rijn, en de rest van Nederland, kennis te laten maken met prachtige muziek en bijzondere verhalen van vergeten artiesten en van hemzelf.

voorstellingsinfo
Website
Locatie

Tim Knol is een wervende zanger, een prettige podiumpersoonlijkheid en als liedjesschrijver begaafd. Knol heeft een gulle stem, waarmee hij soms teder doseert en dan weer toetert als een trompet.

NRC Handelsblad over Terug

Tim Knol blijft vooral zichzelf in solo-theatertour. Het is alsof je hem in zijn huiskamer treft, met een stel gitaren, een piano en een traporgel…van weemoed druipende stem…charmante avond.

Noordhollands Dagblad over Terugterug naar boven