do 01 januari

Ton Kas

Best of… / try-out

Ton Kas op z’n best met oud én nieuw materiaal: mallotig, grof, overdreven en vol pure flauwekul.

Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows passeren de revue nogmaals. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Dat daar geen misverstand over ontstaat!

Waarom Best of…? Om het nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom!
Want aan de opzet verandert nul komma nul. Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politieagenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Een totaal mallotige, melige avond. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering!

En laat je vooral niet wijsmaken dat het kunstje van Ton Kas meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!

voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd

Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat ‘onemanshow’ dubbel en dwars.

Het Parool over 'Kakmaker'

Ton Kas
Ton Kas is onder andere bekend als Arie Balk uit ‘’t Schaep met de 5 Pooten’ en verder van tv-series als ‘Hertenkamp’, ‘TV-7’ en de films ‘LEK’, ‘Vet Hard’, ‘Vox Populi’, ‘De Heineken ontvoering’, ‘Plan C’ en het veelbekroonde ‘Matterhorn’.
In 2014 won hij de Gouden Kalf voor de beste mannelijke bijrol in de film ‘Jongens’. Ook won hij drie maal de VSCD Mimeprijs.


terug naar boven