Uitfeest Stadsschouwburg Utrecht

Culturele Zondagen

Vier de start van het culturele seizoen in Utrecht!

In Stadsschouwburg Utrecht presenteren de Utrechtse theaters, -makers én -festivals een gevarieerd en omvangrijk aanbod van theater en dans. Vier samen de opening van een nieuw cultureel seizoen en laat je een dag lang verrassen, verbazen, meeslepen en inspireren. Voor alle leeftijden, voor alle generaties is er een aanbod van voorproefjes, korte voorstellingen, prikkelende activiteiten in alle hoeken en gaten van de schouwburg én op een buitenpodium. Van filosofische beschouwingen vol humor tot oersterke verhalen. Van hippe urban moves tot dynamische fotochoreografie. Van beeldende installaties tot swingend muziektheater.

Je hebt geen entreebewijs nodig, maar de capaciteit is soms beperkt, dus wees op tijd! Tussendoor kun je genieten van diverse versnaperingen in Zindering of Mevr. Dudok.

Podium Hoge Woerd presenteert previews van Denise Jannah en Joris Linssen & Caramba (Joris Linssen vervangt Handsome Poets).

voorstellingsinfo
Website
Locatie
Stadsschouwburg Utrecht
Foto: Raùl Neijhorst / Foto: Corbino

Podium Hoge Woerd presenteert de volgende previews in de Stadsschouwburg Utrecht:

Denise Jannah – Soul, Jazz & Blues
Denise Jannah woont in Leidsche Rijn, maar ze heeft de hele wereld al gezien. Met haar eigen Denise Jannah Quartet/Quintet tourde ze langs internationale podia en was ze te gaast bij orkesten van naam zoals de Carnegie Hall Jazz Band, de Bob Belden Big Band en de Bulgaria Radio Big Band. Ze won al vele prijzen, zoals een Edison voor haar album ‘A Heart Full Of Music’, de Edison Publiek Award en de Meer Jazz.
(13.00-13.20u & 14.00-14.20u)
Denise Jannah is dit seizoen ook te zien in Podium Hoge Woerd.

Joris Linssen & Caramba – Raak!
Al meer dan tien jaar zetten zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden elke theaterzaal op zijn kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang.
(16.30-16.50u)
Joris Linssen & Caramba is dit seizoen ook te zien in Podium Hoge Woerd.


terug naar boven