zo 15 september

Uitfeest

Culturele Zondagen

Vier de start van het culturele seizoen in Utrecht!

In Stadsschouwburg Utrecht presenteren de Utrechtse theaters, -makers én -festivals een gevarieerd en omvangrijk aanbod van theater en dans. Vier samen de opening van een nieuw cultureel seizoen en laat je een dag lang verrassen, verbazen, meeslepen en inspireren. Voor alle leeftijden, voor alle generaties is er een aanbod van voorproefjes, korte voorstellingen, prikkelende activiteiten in alle hoeken en gaten van de schouwburg én op een buitenpodium. Van filosofische beschouwingen vol humor tot oersterke verhalen. Van hippe urban moves tot dynamische fotochoreografie. Van beeldende installaties tot swingend muziektheater.

Een blokkenschema met exacte tijden vind je ook ter plekke, zodat je precies weet hoe laat je waar moet zijn. Je hebt geen entreebewijs nodig, maar de capaciteit is soms beperkt, dus wees op tijd! Tussendoor kun je genieten van diverse versnaperingen in Zindering of Mevr. Dudok.

Benieuwd naar de previews van Podium Hoge Woerd in de Stadsschouwburg Utrecht? Het gehele programma van het Uitfeest wordt in augustus bekendgemaakt.

Tickets & data
  • zo 15 sep
    10.00u
    gratis
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Stadsschouwburg Utrecht

terug naar boven