za 09 mei

Uk&Puk Festival: BElief / Sanne Zweije

Trollenjong 4-6 jaar

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door.
Heb je tickets? Dan ontvang je hierover bericht.

Een hartverwarmende kleutervoorstelling over een trol die ballerina wil worden.

Nom Nom is een trol. Hij wil dansen maar van zijn vader mag dat niet. Want trollen zijn grof en taai. Maar Nom Nom is anders, hij houdt van glitter, giechelt en wil dolgraag een tutu. Maar niemand begrijpt hem. Tot hij mensenmeisje Guusje ontmoet. Guusje kan heel goed dansen en wil dat Nom Nom graag leren. Trollenjong is een hartverwarmende kleutervoorstelling geïnspireerd op Billy Elliot.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
  • za 09 mei
    15.00u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Concept & regie
Sanne Zweije
Spel
Klavertje Patijn & Toon Kuijpers
Tekst
Jorieke Abbing
Choreografie
Giulia Mureddu
Locatie
Podium Hoge Woerd

Een intieme en grappige voorstelling.

Theaterkrant

Trollenjong
Trollenjong werd in 2012 gemaakt bij Het Filiaal theatermakers. Sindsdien speelde hij ruim 360 keer in speellokalen voor bijna 20.000 leerlingen! Vanaf september 2019 speelt Trollenjong onder de vleugels van SPEELbos en is de voorstelling te zien in theaters door het land.

Sanne Zweije
Sanne Zweije maakt onder de naam SPEELbos grappige, ontroerende voorstellingen voor iedereen die jong durft te zijn. Op speelse wijze snijdt ze waardevolle thema’s aan die zowel je gevoelswereld als je fantasie prikkelen. Haar theatertaal is beeldend, fysiek, muzikaal en kenmerkt zich door de combinatie van humor met poëzie.


terug naar boven