Uk&Puk Festival: Beth & Flo en Lejo

Hands Up! 2+

Het beroemde vingerpoppetje Lejo beleeft een vrolijke dag met het pianoduo Beth & Flo.

Beth & Flo én Lejo, dat is natuurlijk een gouden combinatie. Vier handen op één vleugel, één vingerpoppetje, film, projectie, geluidseffecten én een boel plezier! De dag vliégt om, want er is een hoop te doen. Ondersteund door prachtig pianospel doet Lejo zijn ochtendgymnastiek, gaat hij spelen, zwemmen, vliegen, vallen en weer opstaan en misschien mag hij zelfs even meespelen op de piano, samen met de vier handen van Beth & Flo.

Alles wordt live gefilmd en geprojecteerd op een groot scherm, dus het is voor jong en oud goed te zien!

Workshop Lejo oogjes maken
Maak zelf je eigen Lejo-oogjes zodat je alles uit de voorstelling kan naspelen! Na afloop van de voorstelling liggen alle benodigdheden voor je klaar: scharen, plakband en bouwplaten. Maak (met een klein beetje hulp van mama of papa) je eigen Lejo.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Spel en muziek
 Leo Petersen, Elsbet Remijn en Claudette Verhulst

Lejo
Onder de naam ‘Lejo’ maakt Leo Petersen al sinds 1995 voorstellingen en filmpjes met zijn poppen. Wat begon als een studieproject groeide uit tot een act waarmee hij de hele wereld over reist. In Nederland en Vlaanderen is Lejo vooral bekend door de filmpjes die hij maakte voor Sesamstraat.

Dit keer gaat Lejo pianospelen met Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst. Beiden studeerden klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.


terug naar boven