zo 10 mei

Uk&Puk Festival: Het Filiaal Theatermakers

RAAR 4-6 jaar

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door.
Heb je tickets? Dan ontvang je hierover bericht.

Een ode aan de mens in een fysieke en muzikale voorstelling.

Mensen zijn vreemde wezens. Zeker volwassenen. Ze zeggen nee tegen taart, ze dragen alleen een gek hoedje als de rest ook een gek hoedje op heeft en ze durven nooit toe te geven dat ze iets niet weten. Hoogste tijd om dat eens te bestuderen.

Raar is een komische en fysieke voorstelling over twee mensen die vreemd gedrag vertonen. Omdat ze koste wat kost niet raar willen overkomen op de ander, belanden ze in de meest absurde situaties. Floyd Koster en Henke Tuinstra brengen een kleine ode aan de grote mens.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
  • zo 10 mei
    11.00u
    afgelast
  • 14.00u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Concept, regie & spel
Henke Tuinstra & Floyd Koster
Tekst
Eva Gouda
Compositie
Gábor Tarján
Vormgeving
Laura de Jong
Lichtontwerp
Alaa Minawi
Eindregie
Ramses Graus
Locatie
Studio PHW

Het Filiaal theatermakers
Henke Tuinstra was eerder bij Het Filiaal theatermakers te zien in de voorstellingen Een ijskoud wonder, De grote illusionist en Spoor. Samen met Floyd Koster vormt ze het duo FLOYD&HENKE. Ze maakten voor Bonte Hond de voorstelling Revolution Starts Now. Bij het maken van RAAR werken ze samen met Filiaalcomponist Gábor Tarján, een grote wens van hen beiden. Eva Gouda, schrijfster van onder andere de voorstelling Dit is geen Theater, schrijft een prikkelende tekst voor het duo.


terug naar boven