do 01 januari

Uk&Puk Festival: Het Kleine Theater

Het Blauwe Billenmonster 3+

Muzikaal verteltheater over twee vriendinnen en hun zoektocht naar het Blauwe Billenmonster.

Hannie en Pannie zijn al heel lang vriendinnen. Ze weten alles van het Blauwe Billenmonster, die  alleen tevoorschijn komt bij halfvolle maan en als er duizend sterren staan. En dat is vanavond.  Ze logeren bij elkaar en hebben alles tot in de puntjes voorbereid.  Ze hoeven alleen nog maar te wachten tot hij verschijnt. Maar dan mogen ze natuurlijk niet in slaap vallen. Het Blauwe Billenmonster is muzikaal verteltheater voor jong en oud.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Concept en spel
Anke Engels, Vimala Nijenhuis en Nina van Koppen
Concept
Nadja Hüpscher
Regie
Micha Ardon
Locatie
Podium Hoge Woerd

Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit actrices Vimala en Anke. Ze maken voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Theatervoorstellingen voor het hele gezin.


terug naar boven