za 09 mei

Uk&Puk Festival: Onder het Buro, Milan, Tessa & Olivier

Nee! 2-6 jaar

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door.
Heb je tickets? Dan ontvang je hierover bericht.

Een grappig avontuur over nee zeggen en je eigen plan trekken. Want willen we eigenlijk allemaal niet af en toe liever nee zeggen?

Tessa en Olivier heten je welkom bij hun super ingewikkelde lezing. Ze hebben het tot in de puntjes voorbereid en zijn helemaal klaar om hun uiterst belangrijke verhaal te vertellen. In deze lezing krijg je alles mee wat je écht moet weten in het leven. Dus kinderen, let goed op! En volwassenen ook! Hopelijk is het voor jullie niet te laat…

Soms gaat niet alles volgens plan. Je bent verkouden of je bent wat vergeten. Soms zit alles tegen, dan lijkt het wel alsof iemand je in de verkeerde richting duwt, je bal afpakt en je pootje haakt. En soms is iets eigenlijk gewoon helemaal niet leuk en verwachten mensen onmogelijke dingen van je. Maar wat als je helemaal niet wil doen wat anderen van je verwachten? Wat als je liever in de plassen stampt en je moeder na-aapt? Is het niet heerlijk om je eigen plan te trekken en nee te zeggen? Is het soms niet veel leuker om je eigen gevoel te volgen en eigen keuzes te maken? Tessa en Olivier zeggen keihard NEE! en dat levert een mooi en grappig avontuur op voor de hele familie.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
  • za 09 mei
    10.00u
    afgelast
  • 11.45u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Concept & regie
Milan Boele van Hensbroek
Concept & spel
Tessa Friedrich & Olivier van Klaarbergen
Regieadvies
René Geerlings
Vormgeving, decor
Calle de Hoog
Composities
Marc Nochem & Maarten Bokslag
Locatie
Podium Hoge Woerd

Een geweldige voorstelling die op een volwassen manier een heel jonge doelgroep al kan boeien. Erg leuk om in een tijd waar men zegt dat je het woord “Nee” moet vermijden in de opvoeding, de voorstelling laat zien hoe belangrijk het woord is in ieders leven. Nee… echt een aanrader!

Tim Smit (Cultuurkust)

Onder het Buro
Onder het Buro is het productiehuis van Buro Bannink. Binnen dit productiehuis bieden zij talentvolle jonge makers de eerste stap richting hun eigen jeugdtheater gezelschap. Door middel van de juiste coaching en begeleiding krijgen zij de speelruimte om zelf te onderzoeken of ze affiniteit met de doelgroep hebben en de ambitie om door te groeien binnen onze speelse sector. Tessa en Olivier maakten eerder de voorstelling Stoere Broer (2+) onder de vleugels van Buro Bannink. Ook deze voorstelling speelde in het Uk&Puk Festival (2018).


terug naar boven