zo 10 mei

Uk&Puk Festival: Simone de Jong

Timtim 2-6 jaar

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door.
Heb je tickets? Dan ontvang je hierover bericht.

De surrealistische reis van twee timmermannen.

Timtim is een muzikale, beeldende, theatervoorstelling over twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren, terwijl Willie hun spulletjes in huis wil beschermen. Hun huis zucht en steunt onder de verbouwingen en... begint mee te veranderen. Zo lopen droom en werkelijkheid steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim.

Een licht surrealistische voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
  • zo 10 mei
    10.00u
    afgelast
  • 11.45u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Spel
Toon Kuijpers en Niels Kuiters
Concept en regie
Simone de Jong
Decor
Erik Begemann
Muziek
Niels Kuiters
Kostuums
Elian Smits
Locatie
Podium Hoge Woerd

Een stoere en lieve klusvoorstelling.

Theaterkrant

Simone de Jong
Na Kluizelaar werkt Simone de Jong opnieuw met Toon Kuijpers. Dit keer in duo met Niels Kuiters. Eerder maakte Simone Eiland, Kluizelaar en WalvisJong voor deze leeftijdsgroep. Walvisjong was vorig jaar tijdens Uk&Puk Festival te zien in Theater Kikker. Haar voorstellingen kenmerken zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Ze regisseerde Kras bij Alle hoeken van de kamermuziek en is naast regisseur kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).


terug naar boven