do 01 januari

Unieke Zaken

Herfststukjes: Apollo 11 8+

Een humoristisch theaterspektakel over de missie naar de maan in 1969, met livemuziek, maquettes, animaties, dansende planeten, een ruimteballet en heel veel rook.

Het is 16 juli 1969. Miljoenen mensen over de hele wereld zien de lancering van Apollo 11. Aan boord drie mannen: Neil Armstrong, Michael Collins en Buzz Aldrin. In drie dagen leggen ze 380.000 kilometer af en komen in een baan om de maan. Een paar uur later zet Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan en spreekt de memorabele woorden: “That’s one small step for a man, one giant leap for mankind.”

Ter ere van het vijftig jarige jubileum van deze grootse en gevaarlijke missie speelt Unieke Zaken een energiek en visueel spektakel met als stuwraket een liveband met dampende jaren zestig rock.
Ze brengen dit immense avontuur tot leven in een razendsnelle ruimtereis langs Houston en de maan, het Witte Huis, de raket, schoonheidssalon La Luna en de Stille Oceaan.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

voorstellingsinfo
Website
Regie
Herman Bolten
Spel en muziek
Peter Bolten, Anouk Kalter, Wouter Mooy, Mirjam Morsch, Ton Nieuwenhuizen, Bart-Jan Oosting
Astronauten
Jochen Lange
Decor
Thierry van Raay
Kostuums
Daisy Hoogeboom, Esther Meilink, Lucia Pander
Licht en geluid
Gijs Steenbergen
Locatie
Podium Hoge Woerd
Foto: Unieke Zaken

terug naar boven