zo 20 oktober

Unieke Zaken

Herfststukjes: Apollo 11 8+

Een energieke en visuele voorstelling over de missie naar de maan in 1969, met als stuwraket een liveband met dampende jaren zestig rock.

Het is 16 juli 1969. Miljoenen mensen over de hele wereld zien de lancering van Apollo 11. Aan boord drie mannen: Neil Armstrong, Michael Collins en Buzz Aldrin. In drie dagen leggen ze 380.000 kilometer af en komen in een baan om de maan. Een paar uur later zet Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan en spreekt de memorabele woorden: “That’s one small step for a man, one giant leap for mankind.”

Ter ere van het vijftig jarige jubileum van deze grootse en gevaarlijke missie speelt Unieke Zaken een energiek en visueel spektakel met als stuwraket een liveband met dampende jaren zestig rock.
Ze brengen dit immense avontuur tot leven: van Houston naar de maan, van The Oval Office naar de raket, van schoonheidssalon La Luna naar Ground Control, van Cape Canaveral naar de Pacific…

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie
Herman Bolten
Uitvoerenden
Peter Bolten, Mirjam Morsch, Anouk Kalter, Wouter Mooy, Ton Nieuwenhuizen, Bart-Jan Oosting
Poppenbouwer
Jochen Lange
Decor
Thierry van Raay
Licht en geluid
Gijs Steenbergen, Joris Thomassen
Locatie
Podium Hoge Woerd

terug naar boven