do 01 januari

Unieke Zaken

Herfststukjes: Ieorg Idur 4+

Een bijzonder huiskameravontuur naar het boek van Roald Dahl met muziek, toverspreuken en schildpadden, heel veel schildpadden.

Meneer Hoppe is een wat verlegen, rustige en bescheiden man. Hij woont al jaren alleen, is dol op klussen en gooit graag een hengeltje uit. Op een dag krijgt hij nieuwe buren: de flamboyante mevrouw Zilver met haar huisschildpad Rudi. Het is liefde op het eerste gezicht, maar dat durft meneer Hoppe niet hardop te zeggen. Als mevrouw Zilver hem vertelt dat haar lieveling Rudi maar niet wil groeien, grijpt meneer Hoppe zijn kans. Hij verzint een plan – even briljant als krankzinnig – en probeert zo het hart van mevrouw Zilver te winnen.

Meesterverteller Roald Dahl schreef in 1990 het boek Ieorg Idur, het laatste boek dat tijdens zijn leven werd uitgegeven. Een bijzonder, energiek en fantasievol huiskameravontuur met muziek, toverspreuken en schildpadden, heel veel schildpadden.

Gratis extra activiteit: de leuke creatieve workshop De Maakplaats van Cultuur19. Scroll naar beneden voor meer informatie. 

voorstellingsinfo
Website
Verhaal
Roald Dahl
Regie
Peter Bolten
Bewerkt door
Peter Bolten, Mirjam Morsch
Spel
Mirjam Morsch, Arjan Bouwmeester
Stem
Raymonde de Kuyper
Locatie

Maak plaats voor De Maakplaats!
Cultuur19 trakteert je op 16, 17 en 20 oktober op De Maakplaats, een leuke creatieve workshop ontwikkeld door Cultuur19 i.s.m. Arianne van Boxmeer, Charlotte van der Horst en Hester Bruinsma.

In de Maakplaats kun je naar hartenlust experimenteren met de materialen die er voor handen zijn. Met de meest uiteenlopende materialen en eindeloze fantasie ga je laten zien wat je van de voorstelling vond of wat je ervan verwacht.

De Maakplaats is steeds een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling gratis te bezoeken. Dus kom langs en laat die creatieve handjes lekker wapperen!

Met dank aan Cultuur19!

Foto's: Jan Boeve

terug naar boven