vr 01 oktober

Utrechts Requiem

Meet my Story

Zes verhalen van veerkrachtige mensen zijn op muziek gezet door vijf hedendaagse componisten door het Utrechts Requiem.

Soms lijkt het leven wel een loterij. Het is maar net waar en onder welke omstandigheden je wordt geboren. Mensen met veel tegenslagen in hun leven hebben veerkracht nodig om er weer bovenop te komen. Het Utrechts Requiem verzamelde met ‘Meet my Story’ zes verhalen van mensen die veerkracht hebben laten zien. Hun verhaal is op muziek gezet door vijf hedendaagse componisten. Het requiem wordt gespeeld en gezongen door professionele musici. Een unieke muzikale avond!

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Composities
Gábor Tarján, Joost Kleppe, Monique Krüs, Imre Pleog en Willem Wander van Nieuwkerk
Libretto
Herman van Tongerloo
Uitvoerenden
Ensemble Postland
Solisten
Ingrid Nugteren, Rosina Fabius, Jonathan Ploeg, Jeroen Spitteler, Yvonne Kok en Gulian van Nierop
In samenwerking met
Lister en KunstenHuis De Bilt – Zeist
Concept
Ellen Blom

Nagesprek
Na de voorstelling is er in onze theaterzaal een gesprek over de voorstelling.

Meet my story – Lister
Herken je je in deze verhalen over veerkracht en herstel of heb je een eigen verhaal dat je graag wil vertellen? Je bent welkom bij het traject ‘Meet my Story’. Je wordt dan begeleid door professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst, tekst, verhaal of muziek. Je kunt kiezen en gaat dan met een kunstenaar aan de slag om jouw eigen verhaal vorm te geven.

Er wordt gewerkt in een kleine groep of individueel. Aan het einde van het traject kun je het resultaat laten zien aan anderen in een presentatie; een schilderij, een gedicht, een verhaal, een beeld. In dit traject werkt Utrechtse Requiem samen met Lister. Zij ondersteunen mensen bij beschermd wonen en herstel. Wil je meer informatie over ‘Meet my Story’ of je hiervoor inschrijven? Bel of mail Mariska Minnen van Lister op 0612131670 of mariskaminnen@lister.nl.


terug naar boven