Workshop Theatertechniek 8+

Nationaal Theaterweekend

Voordat de zaaldeuren open gaan en de voorstelling begint, zijn de theatertechnici van ons theater samen met de techniek van het gezelschap al hard aan het werk. Ze bouwen het decor op, hangen de lampen op de juiste plekken en testen het geluid: allemaal zodat de theatervoorstelling er op z’n best uit ziet als het publiek de zaal binnen komt.
Ben je benieuwd wat een theatertechnicus doet? Technicus Thomas vertelt er alles over in de workshop. Samen met hem ga je ook aan de slag met onze led theaterlampen.

De workshop techniek is gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via de knop Tickets. Voor de workshop wordt u om 18.25u opgehaald bij de balie van Castellum Hoge Woerd.
Toegangskaarten voor Gewoon Held 8+ van Het Laagland zijn hier te koop.

Het Laagland – Gewoon Held 8+
Vier superhelden gaan de ‘mission impossible’ aan om gewoon te zijn in dit kleurrijke superavontuur. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij horen.

voorstellingsinfo
Workshop
Thomas Collignon
Locatie
Podium Hoge Woerd

Nationaal Theaterweekend
Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 25, 26 en 27 januari 2019 vieren we theater! Dat doen we met verrassende voorstellingen voor €10,- en veel gratis randprogramma. Kom je ook genieten van alles wat het theater te bieden heeft?


terug naar boven