Buitenpodium & Theaterzaal

VONK: Wouter Monden & het NUT

Elektra Podcast & Het leven, een PowerPoint

Wouter Monden - Elektra Podcast
In de Elektra Podcast haalt Wouter Monden met collega comedians en cabaretiers Dookje Engelhard (LOS Muziektheater) en Owen Schumacher herinneringen op aan shows die ze liever waren vergeten. De meest rampzalige verhalen komen voorbij, optredens op kinderboerderijen, in gevangenissen, in stampvolle disco's waar de muziek uitgaat 'omdat er nu eenmaal comedy staat gepland' en nog veel meer.

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) -  Het leven, een PowerPoint
Een autosleutel is eenvoudig. Een auto ingewikkeld. Het verkeer complex.
In deze complexe wereld, waarin iedereen de weg kwijt is, kan het nuttig zijn de zaken opnieuw te ordenen. Michiel Lieuwma nam het publiek daarom mee door de duistere krochten van de PowerPoint en gaf antwoord op al hun grote levensvragen.

voorstellingsinfo
Website
Speler
Wouter Monden
Locatie
Buitenpodium & Theaterzaal

VONK Festival
Ontsteek het nieuwe theaterseizoen met ons tijdens het VONK Festival. Het weekend van 28 en 29 augustus zit vol met voorstellingen, op het buitenpodium én in onze theaterzaal.

Beleef theater van De Grote Haay met het hele gezin, luister naar de Elektra Podcast van Wouter Monden, zie schitterende dans van Marta en Kim, krijg antwoord op al je levensvragen in ‘Het leven, een powerpoint’ van het NUT en ga mee op reis in ‘De Odyssee’ van Theatergroep Aluin.

Combitickets
Bezoek niet één, maar twee voorstellingen voor €10,-! Koop je VONK-combitickets via de festivalpagina. Beide voorstellingen duren ongeveer een uur. Je hoeft alleen nog maar te beslissen welke twee voorstellingen het beste bij je passen. Kom je samen met ons het theaterseizoen ontsteken?

Wouter Monden
Wouter begon met comedy in 2010. In november van dat jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia af gegaan. Met 175-200 optredens per jaar is hij ruim ervaren en kan hij optreden in elk type zaal en voor elk soort publiek. Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Padoem Patsss en Makkelijk Scoren.

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel)
Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) is het meest gastvrije theatergezelschap van Nederland. Vanuit thuisbasis Utrecht maken we voorstellingen in de wijk, de stad, de rest van het land en daarbuiten. Hun voorstellingen gaan over hoe de wereld van morgen er uit kan zien. We laten ons daarbij inspireren door het verleden. We brengen 1001 perspectieven samen, omarmen de twijfel en maken het complexe toegankelijk. Altijd bevragen ze hunzelf en willen we de ander begrijpen. Omdat we geloven dat wederzijds begrip de eerste stap is naar nieuwe gedeelde grond.


terug naar boven