wo 17 november

Wouter Monden

Geen Punt - première

Let op: Vanwege de verlengde lockdown en sluiting van ons theater is deze voorstelling verplaatst van donderdag 28 januari 2021 naar woensdag 17 november 2021.
Had je al tickets? Dan heb je een e-mail ontvangen met uw nieuwe tickets.


Omdat het om een inhaalvoorstelling gaat, kan het zijn dat de voorstelling al is uitverkocht.
Stand-up comedian Wouter maakt zich niet meer druk. Echt niet. Haasten, stressen, eindeloos Facebook verversen, hij is er he-le-maal klaar mee. Vanaf nu is zijn antwoord altijd ‘geen punt’. Vanaf nu is Wouter ontspannen. Facebook is de deur uit, hij zegt nee als ze hem vragen op te treden voor Zeeuwse witgoedverkopers en hij doet zoveel ademhalingsoefeningen dat ze hem letterlijk de neus uit komen.

Hij maakt zich vanaf nu alleen nog maar druk om de écht belangrijke dingen in het leven. Zoals: wie haalt het in zijn hoofd om een haan te houden en waarom houdt zo’n beest zijn kop niet als iedereen wakker is?

Lukt het Wouter om echt ontspannen te zijn? Bekijk het bij ‘Geen punt’.

Tickets & data
voorstellingsinfo

Wouter Monden
De stijl van Wouter Monden is het beste te vergelijken met de stijl van Wouter Monden. Toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter was te zien bij The Comedy Factory op RTL4, te horen in de Q-Musicals van Q-Music Nederland, speelt regelmatig bij Club Haug & Comedy Café Amsterdam en schreef o.a. mee aan Dit Was Het Nieuws en de Comedy Central Roast van Johnny de Mol. Ook is hij vanaf het eerste seizoen de publieksopwarmer van Zondag met Lubach.


terug naar boven