zo 30 juni t/m zo 01 september

ZIMIHC

A Lazy Sunday Afternoon

Geniet vanaf je picknick kleedje van live muziek!

Op vier zondagmiddagen genieten vanaf je picknickkleedje van live muziek op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd. Laat je verrassen door de artiesten uit een breed scala van genres, uit eigen wijk en daarbuiten en uiteenlopende groepen, solisten en bandjes. De ideale middag uit, vlak bij huis, voor jong en oud. Alle edities zijn gratis te bezoeken.

Deze voorstelling vindt plaats in het openluchttheater op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd en is gratis toegankelijk (geen tickets nodig). Neem plaats in het gras of breng een tuinstoel mee!

Tickets & data
 • zo 30 jun
  14.00u
  gratis
 • zo 21 jul
  14.00u
  gratis
 • zo 11 aug
  14.00u
  gratis
 • zo 01 sep
  14.00u
  gratis
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Openluchttheater

Programma zondag 30 juni

14:00 – 14:30 The Fire Harvest
14:40 – 15:05 Brazzled!
15:15 – 15:40 16bis
15:50 – 16:15 Buddy & The Maestro.
16:30 – 17:00 Casca Dura Capoeira Company

The Fire Harvest
Begin maart verscheen het nieuwe album ‘Open Water’ van The Fire Harvest, overlevenden van een rijke Utrechtse muziekscene uit de jaren negentig. Jacco van Elst, Nicolai Adolfs en de broers Gerben en Gibson zijn nooit gestopt en blijven zich met elke release ontwikkelen. Samen maken ze muziek die zich ergens tussen slowcore, country-noir en post-rock begeeft. Sobere, melancholische muziek, die aan acts als Palace Brothers, Idaho en Low herinneren. Voor het derde album ‘Open Water’ gingen ze de studio in met de Canadese singer-songwriter en producer Michael Feuerstack. Het resultaat is een diverser, melodieuzer en voller album dan voorganger ‘Singing, Dancing, Drinking’ (2016). Na de releaseshow in dB’s Utrecht en een tour door Nederland, België en Duitsland eindigen ze dit drukke seizoen op het buitenpodium van Castellum Hoge Woerd.

The Fire Harvest

Brazzled!
Brazzled@ is een koperensemble uit Utrecht. Sinds 10 jaar maken zij op hoog niveau ensemblemuziek. Het repertoire bestaat onder andere uit klassieke meesters als Bach, Rossini, Dvorak, Koetsier en lichte (pop) muziek van bekende componisten en arrangeurs.

Brazzled

16bis
16bis bestaat uit Sophie de Hart (zang) en Wouter van Dijk (gitaar). Samen maken zij sinds 2015 eigenzinnige Nederlandse nummers met invloeden uit pop, jazz, blues, bossa nova, wereldmuziek en meer.

16bis

Buddy & The Maestro
“Everybody understands the Blues, because everybody ‒ from one day to another, has the blues.” Deze woorden van bluesbaas Albert King vormen de muzikale inspiratie voor Buddy & the Maestro. Puttend uit een lange traditie van bekende en obscure bluesmuziekanten zoals Muddy Waters en R.L. Burnside zet Buddy & the Maestro deze blueslijn voort het podium. In kleine bezetting, met akoestische gitaar en onder begeleiding van pianist Tim Barrie.

Buddy & The Maestro

Cascadura Capoeira Company
Cascadura verzorgt capoeirashows waarin zij alle aspecten van capoeira laten zien. Met capoeira solo’s, verschillende capoeirastijlen (angola, benguela, regional) en maculelê; een krijgersdans gespeeld met stokken en kapmessen laten zij op spectaculaire wijze zien wat capoeira is!

Cascadura Capoeira Company

terug naar boven