zo 01 september

ZIMIHC

A Lazy Sunday Afternoon

Geniet vanaf je picknick kleedje van live muziek!

Op vier zondagmiddagen genieten vanaf je picknickkleedje van live muziek op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd. Laat je verrassen door de artiesten uit een breed scala van genres, uit eigen wijk en daarbuiten en uiteenlopende groepen, solisten en bandjes. De ideale middag uit, vlak bij huis, voor jong en oud. Alle edities zijn gratis te bezoeken.

Deze voorstelling vindt plaats in het openluchttheater op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd en is gratis toegankelijk (geen tickets nodig). Neem plaats in het gras of breng een tuinstoel mee!

Tickets & data
  • zo 01 sep
    14.00u
    gratis
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Openluchttheater

Programma zondag 11 augustus

14.00 – 14.30u Vaarwater
14.45 – 15.15u Zoetwater
15.30 – 16.00u Moribayassa
16.30 – 17.00u Color Bones

ZIMIHC - A Lazy Sunday Afternoon - Vaarwater - Podium Hoge Woerd
Foto: Vaarwater

Vaarwater
Hij te claustrofobisch voor in de lift, zij een te grote piano voor in de lift. De organisatoren van de Elevator Sessions lossen het probleem op door singer/songwriter Richard Seba en kleinkunstenares Frédérique Arnold in de biertuin van het festival te programmeren, waar ze vrienden voor het leven worden. In de nazomer van 2017 vinden ze de Amstel als broedplaats voor hun Nederlandstalige luisterliedjes over spijkerjassen, fluisteren en smaakversterkers. Verwacht een vrolijk duo met eerlijke, soms confronterende liedjes.

ZIMIHC - A Lazy Sunday Afternoon - Zoetwater - Podium Hoge Woerd
Foto: Zoetwater

Zoetwater
‘Zoetwater’ bestaat uit de broers Jelle en Sieb en komt uit Amsterdam. Zoetwater maakt akoestische folk: gevoelige muziek met een zweem van melancholie, in de Nederlandse taal.

Het leven, de liefde en de wereld om ons heen zijn onderwerpen van gesprek in de poëtische teksten. De muziek is veelal klein en breekbaar. De tweestemmige nummers zijn geïnspireerd op een breed scala aan singer-songwriter, indie-, folk- en rockmuziek, van Bear’s Den tot Bon Iver en van Damien Rice tot Simon & Garfunkel, maar dan in het Nederlands.

ZIMIHC - A Lazy Sunday Afternoon - Moribayassa - Podium Hoge Woerd
Foto: Moribayassa

Moribayassa
Moribayassa is een enthousiaste Afrikaanse percussiegroep, geleid door drummer Ousemane Seye. Met hun muziek creëren zij magie, door het gebruik van bijzondere rhytmes.

Ousmane Seye leidt de groep Moribayassa, is geboren in Saint Louis te Senegal en is in 1995 naar Nederland gekomen. In 2002 was hij te zien in de aflevering ¨de zakenman¨ van de EO serie ¨Echt waar¨ als acteur en muzikant. In 2005 was hij te zien in de bioscoop in de film: ZOOP in Afrika. Ousmane  geeft fantastische workshops en lessen en heeft enorm veel kennis van diverse West-Afrikaanse percussie stijlen waaronder natuurlijk de Malinke. Samen met zijn groep brengt hij een energieke en interactieve show waarbij bijzondere ritmes je gegarandeerd laten dansen!

ZIMIHC - A Lazy Sunday Afternoon - Color Bones - Podium Hoge Woerd
Foto: Color Bones

Color Bones
In het voorjaar van 2017 vond COLOR BONES zich in de definitieve samenstelling, bestaande uit Sjaak van Dam (drums), Elmar Klijn (toetsen), Mo Assem (gitaar, zang) en Martijn Engels (bas). Zij opereren vanuit een slecht verlichte bunker in Utrecht maar komen maar al te graag naar buiten gekropen om de opgekropte energie te botvieren op het publiek.

Stuwende drums, overtrokken synths en zagende gitaren, maken dat COLOR BONES laveert tussen eigentijdse indierock en new-wave, maar wel degelijk hun roots erkennen uit de nineties. In november 2018 is het eerste album, getiteld Vermillion, uitgekomen. Niettegenstaande worden er vanuit diezelfde bunker alweer nieuwe nummers gevormd.


terug naar boven