zo 11 augustus t/m zo 01 september

ZIMIHC

A Lazy Sunday Afternoon

Geniet vanaf je picknick kleedje van live muziek!

Op vier zondagmiddagen genieten vanaf je picknickkleedje van live muziek op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd. Laat je verrassen door de artiesten uit een breed scala van genres, uit eigen wijk en daarbuiten en uiteenlopende groepen, solisten en bandjes. De ideale middag uit, vlak bij huis, voor jong en oud. Alle edities zijn gratis te bezoeken.

Deze voorstelling vindt plaats in het openluchttheater op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd en is gratis toegankelijk (geen tickets nodig). Neem plaats in het gras of breng een tuinstoel mee!

Tickets & data
  • zo 11 aug
    14.00u
    gratis
  • zo 01 sep
    14.00u
    gratis
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Openluchttheater

Programma zondag 21 juli

14:00 – 14:25 Dusty Stray
14:30 – 14:55 Richard Cejer
15:00 – 15:30 Francis & Bacon
15:50 – 16:30 Jilted
16:40 – 17:00 De Utrechtse Boekenbar met Tom Hofland

Dusty Stray - ZIMIHC - A Lazy Sunday Afternoon - Podium Hoge Woerd
Dusty Stray

Dusty Stray
De muziek van Dusty Stray wordt beschreven als een wolf in schaapskleren, een sombere wereld verlicht door vonken van droge humor, zonnige harmonieën die het grimmige pad van het lot naspeuren met een veer in hun stap. Tijdens een Dusty Stray-show kun je lachen, huilen of jezelf horen meezingen aan een verhaal over een klein meisje dat door een put valt, een zeemansrelatie, aliensontvoering of reïncarnatie.

Richard Cejer - ZIMIHC - A Lazy Sunday Afternoon - Podium Hoge Woerd
Richard Cejer

Richard Cejer
Richard Cejer begon al op jonge leeftijd met muziek maken, dankzij een combinatie van lange autoritten en eclectische mixtapes van zijn ouders. Hij zong in ’95 een keer Wonderwall voor zijn neven en wist meteen dat hij iets op het spoor was. Met zware gitaar melodieën en een voortdurend verlangen naar ongerepte harmonische stromen, creëert Richard, die momenteel in Nederland is gevestigd, ervaringen die variëren van wanhopige wee tot complete vreugde, maar met behoud van een verscheidenheid aan genres.

Francis en Bacon - ZIMIHC - A Lazy Sunday Afternoon - Podium Hoge Woerd
Francis & Bacon

Francis & Bacon
Het duo Francis & Bacon is toch zeker wel één van Utrechts charmantste akoestische indie-folk duo’s. Na een lange pauze zijn ze weer terug van weggeweest met nieuwe nummers!

Jilted
Jilted

Jilted
Jilted is een vintage swingband uit de stad Utrecht. Swing, jazz, country en dat aangevuld met nummers die zij gewoon ook leuk vinden. Alles is natuurlijk driestemmig en in een vintage jasje gestoken wat zorgt voor die bekende Jilted Sound. De eerste nummers zijn vooral geïnspireerd door de muziek van andere trio’s zoals de Andrews Sisters, de Puppini Sisters en the Trio van Dolly Parton, Emmylou Harris en Linda Ronstadt. Een van de nummers van de Puppini Sisters, Jilted, vormde uiteindelijk de inspiratie voor de bandnaam.

Tom Hofland - ZIMIHC - A Lazy Sunday Afternoon - Podium Hoge Woerd
Tom Hofland

De Utrechtse Boekenbar met Tom Hofland
De Utrechtse Boekenbar is een jonge, vernieuwende boekwinkel, ontmoetingsplek en cultureel broeinest waar boeken centraal staan. De Boekenbar Utrecht zorgt deze editie voor de Special Guest. Tim heeft gekozen voor schrijver Tom Hofland, bekend van zijn debuutroman Lyssa.

Tom Hofland
In 2017 debuteerde Tom Hofland met de roman Lyssa. Hij kreeg hiervoor de C.C.S. Crone stipendium (een Utrechtse aanmoedigingsprijs voor literair talent) en in 2018 werd hij door de Volkskrant uitgeroepen tot het grootste literair talent van Nederland. Op dit moment is hij bezig met het afmaken van zijn tweede roman: Vele vreemde vormen (verschijnt in oktober). Tijdens A Lazy Sunday Afternoon gaat Tim van den Hoed van De Utrechtse Boekenbar kort met Tom in gesprek over dit boek. Over het boek zelf, maar ook over hoe het is om een belofte waar te moeten maken. Tot slot draagt Tom een stuk voor uit de gloednieuwe roman.


terug naar boven