Coronarichtlijnen

In ons theater werken we met het Coronatoegangsbewijs. Daarmee kunnen we de 1,5 meter afstand loslaten en zo meer bezoekers ontvangen bij onze voorstellingen. Dit betekent veel voor ons als theater en de theatermakers die wij ontvangen, en is van groot belang voor het voortbestaan van de hele culturele sector.

De voorwaarde van de Rijksoverheid is dat onze bezoekers bij al onze voorstellingen een Coronatoegangsbewijs kunnen tonen.

Wij hebben er vertrouwen in dat deze maatregel van tijdelijk aard is en hebben alle begrip voor bezoekers die hier een andere keuze in maken. We kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment waarop we de maatregelen los mogen laten.


Coronatoegangsbewijs

Aan het begin van de hellingbaan vragen we alle bezoekers vanaf 13 jaar om een coronatoegangsbewijs te tonen, geprint of digitaal via de Corona Check app.
Dit houdt in dat je kan aantonen dat je gevaccineerd, getest of hersteld bent van Corona door middel van een QR-code in combinatie met je legitimatiebewijs.
Print de QR-code of download de app op je mobiele telefoon via de website www.coronacheck.nl.
Je ticket voor de voorstelling wordt zoals gebruikelijk bij de zaaldeur gecheckt.

Kosteloos annuleren 48 uur voor aanvang
Heb je een ticket voor een voorstelling en wil je vanwege de nieuwe voorwaarden je bezoek aan ons theater annuleren? Tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling kun je kosteloos je ticket annuleren. Mail naar kassa@podiumhogewoerd.nl of bel naar 030-7210933 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).


Meer informatie over je theaterbezoek

Servicemail
Een dag voor de voorstelling ontvang je een servicemail met de belangrijkste informatie.

20 minuten voor aanvang geopend
We openen onze deuren 20 minuten voor de voorstelling begint. Bij aankomst word je door ons verwelkomd en de weg gewezen.
Bij de hellingbaan van het Castellum scannen we je Coronatoegangsbewijs. Aan de deur van onze theaterzaal wordt je ticket, die je digitaal of geprint mee hebt meegenomen, gescand.

Geen garderobe, maar toiletten weer open
Je mag je jas meenemen naar de theaterzaal. Onze garderobe is niet in gebruik.
Alle toiletten zijn weer geopend.

Plaats in de zaal
Je krijgt geen plaats toegewezen in onze theaterzaal, maar mag zelf een plaats uitkiezen.

Rolstoelplaats en ringleiding
Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats of ringleiding, maar heb je deze nog niet gereserveerd? Doe dit dan zo snel mogelijk, zodat we je deze met zekerheid kunnen aanbieden.
Mail naar kassa@podiumhogewoerd.nl of bel naar 030-7210933.

CastellumCafé
Het CastellumCafé is geopend. Kijk voor meer informatie op www.castellum.cafe

Castellum Hoge Woerd
De andere partners in Castellum Hoge Woerd zijn geopend. Kijk voor de openingstijden en voor voorbereidingen op je bezoek op www.castellumhogewoerd.nl


We wensen je een fijne voorstelling!


terug naar boven