Veilig naar het theater

We zijn blij u te mogen ontvangen. Om uw bezoek zo leuk en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen genomen.


Maatregelen Castellum Hoge Woerd

We vragen u om u aan de algemene maatregelen van Castellum Hoge Woerd te houden.

Houd 1,5 meter afstand
Uiteraard is het geen probleem om dicht bij de mensen uit uw eigen huishouden te blijven, zoals partners, huisgenoten of uw gezin.
Volg altijd de hygiënemaatregelen
Was regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, gebruik papieren zakdoekjes, schud geen handen en blijf thuis als u niet lekker bent.
In het gehele gebouw is desinfectiemiddel aanwezig. Wij adviseren dringend alle bezoekers vanaf 13 jaar om in ons gebouw een mondkapje te dragen. Tijdens de voorstelling kunt u uw mondkapje af zetten.
Volg de looproute
Volg zo veel mogelijk de looproute, zoals aangegeven door de pijlen op de grond en door onze medewerkers. We vragen u hier niet van af te wijken.
Betaal het liefst (contactloos) met pin
Bij het betalen van uw drankje of diner, vragen we u het liefst met pin te betalen. De kassa van Podium Hoge Woerd is voorlopig gesloten. Het is dus niet mogelijk om vlak voor aanvang een ticket te kopen. Tickets kunnen alleen online of telefonisch worden gekocht.
Volg altijd onze aanwijzingen op
Medewerkers en vrijwilligers kunnen u aanwijzingen geven om u te helpen de maatregelen zo goed mogelijk te volgen.

Maatregelen voor uw theaterbezoek

Neem uw ticket mee
Neem uw ticket altijd digitaal of geprint mee.
Tickets kunnen alleen online of telefonisch (via 030-7210933 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur)) gekocht worden. Onze avondkassa is voorlopig gesloten en het is dus niet mogelijk om vlak voor aanvang van de voorstelling een ticket aan de kassa te kopen.

Servicemail
Een dag voor de voorstelling ontvangt u een servicemail met de belangrijkste informatie.

Kosteloos annuleren 48 uur voor aanvang
Voelt u zich niet lekker of bent u in contact geweest met mensen die ziek zijn? Tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling kunt u kosteloos uw ticket inruilen voor een voucher. Mail naar kassa@podiumhogewoerd.nl of bel naar 030-7210933 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

20 minuten voor aanvang geopend
We openen onze deuren 20 minuten voor de voorstelling begint. Bij aankomst wordt u door ons verwelkomd en de weg gewezen.
Bij de ingang van het Castellum scannen we ook uw ticket, die u digitaal of geprint mee heeft genomen. Ook vragen we u of u gezond bent en mogen wij u eventueel verzoeken de voorstelling niet te bezoeken.

Geen garderobe, toiletten beperkt open
Uw jas mag mee naar de theaterzaal. Onze garderobe is niet in gebruik.
Bent u thuis al naar het toilet geweest? Dan heeft u zich goed voorbereid! Toch hoge nood? Onze toiletten zijn beperkt geopend.

Plaats in de zaal
Bij de ingang van de zaal krijgt u een plaats toegewezen. U kunt naast uw gezelschap zitten, mits u uit hetzelfde huishouden komt.
In onze zaal vindt u enkel een- en tweezits-plaatsen. Zo benutten we de maximale capaciteit van onze theaterzaal. We zorgen ervoor dat er voldoende afstand tussen u en de andere bezoekers is.

Rolstoelplaats en ringleiding
Wilt u gebruikmaken van een rolstoelplaats of ringleiding, maar heeft u deze nog niet gereserveerd? Doe dit dan zo snel mogelijk, zodat we u deze met zekerheid kunnen aanbieden.
Mail naar kassa@podiumhogewoerd.nl of bel naar 030-7210933.

Na afloop
Blijf tijdens en na het applaus nog even zitten. Wij geven u instructies om de zaal te verlaten.

CastellumCafé
Het CastellumCafé is de komende weken gesloten. Kijk voor afhaal- en bezorgmogelijkheden op www.castellum.cafe

Castellum Hoge Woerd
De andere partners in Castellum Hoge Woerd zijn geopend. Kijk voor de openingstijden en voor voorbereidingen op uw bezoek op www.castellumhogewoerd.nl


We wensen u een fijne voorstelling!


terug naar boven