Over Podium

Podium Hoge Woerd is het nieuwe, vlakke vloer theater met 229 stoelen in Castellum Hoge Woerd, dat is geopend in september 2015.
Podium Hoge Woerd presenteert jaarlijks ca. 100 voorstellingen voor bezoekers voornamelijk afkomstig uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. De voorstellingen bestaan uit cabaret en kleinkunst, familie- en jeugdvoorstellingen, theater, dans, muziek en muziektheater en een buitenprogramma. De kaartverkoop voor de voorstellingen verloopt via deze website.
Podium Hoge Woerd is een initiatief van Theater Kikker in Utrecht en ontvangt subsidie van de gemeente Utrecht.

Castellum Hoge Woerd
Op initiatief van de Gemeente Utrecht is in september 2015 Castellum Hoge Woerd gerealiseerd:
een moderne interpretatie van het Romeinse fort dat hier bijna 2000 jaar geleden stond. Het is een eigentijds, duurzaam gebouw waarin ook Museum Hoge Woerd, Steede Hoge Woerd en CastellumCafé zijn ondergebracht. Je kunt er dan ook eindeloos rondstruinen, door de stallen en over het panorama, in het prachtige paviljoen met het Romeinse schip De Meern1 of de boomgaard en de tuinen. Een gastvrij restaurant en ons theater maken deze unieke beleving in Leidsche Rijn compleet.

Theater Kikker
Theater Kikker is een veelzijdig theater met twee zalen in het centrum van Utrecht, gespecialiseerd in eigentijds toneel, moderne dans en jeugdtheater.


terug naar boven