Theater. Mooier dan ooit.

Het aftellen is begonnen!

Theater. Mooier dan ooit.

Het was altijd al mooi. Dat gevoel dat je alleen live ervaart. Die rode (roze) loper. Het geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. Het kolkende applaus. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! En als het straks weer kan, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit!

Woensdagavond 21 april vond bij OP1 de lancering plaats van de landelijke campagne ‘Mooier dan ooit.’  Albert Verlinde gaf het startsein voor de grootste concert- en theatercampagne die Nederland ooit heeft gekend. Met dit project wil men samen met (theater)makers, de mensen voor en achter de schermen en het publiek op een speciale manier aftellen naar het moment dat alle theaters, poppodia, festivals, opleidingen en de rest weer open mogen!

Daarom tellen we alvast af. Ondertussen zitten we niet stil. De programmering voor volgend seizoen wordt geboekt, er worden plannen gemaakt en gerepeteerd. Op de website en social kanalen van de campagne Theater. Mooier dan ooit. kun je alvast een kijkje nemen. Daarnaast zijn er bijzondere prijzen te winnen, waaronder twee tickets naar keuze voor een voorstelling in Podium Hoge Woerd! Zo wordt zelfs de voorpret voor je volgende (live) theateravond mooier dan ooit!


terug naar boven