Vacature Coordinator techniek / allround theater technicus (32u)

Utrecht is de stad van Theater Kikker | Podium Hoge Woerd. Stichting Theater Kikker bestaat uit twee vlakkevloertheaters in Utrecht: Theater Kikker in Utrecht-Centrum en Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn/De Meern. De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker beweegt zich op het terrein van eigentijds, vernieuwend theater en moderne dans, met veel werk van nieuwe makers. Podium Hoge Woerd heeft een breder georiënteerd programma, waarin naast toneel en dans ook plaats is voor cabaret, kleinkunst en muziek. In beide theaters wordt ook jeugdtheater gepresenteerd en bieden we ruim plaats aan Utrechtse makers.

Wij willen dat ons team een afspiegeling is van de bewoners van Utrecht. Bij ons ben je welkom, ongeacht je identiteit, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft of waar je geboren bent. Het gaat ons om jouw kwaliteiten. We zoeken actief naar mensen die kunnen bijdragen aan een steeds inclusiever podium. Spreekt dit je aan? Dan maken we graag kennis met je!

Voor onze techniekploeg zoeken we een creatieve, enthousiaste
Coördinator Techniek / Allround theatertechnicus (m / v / x)
voor 32u per week – standplaats Podium Hoge Woerd

 

Als Coördinator Techniek / Allround Technicus ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding, pre-productie en planning van de voorstellingen in onze zalen (ca. 8 uur). Daarnaast werk je dag en/of avonddiensten in een van onze zalen (ca. 24 uren).

Wat ga je doen?

Je vraagt de technische informatie op bij gezelschappen, verwerkt dit in het planningsysteem (Yesplan) en zorgt ervoor dat alle benodigde informatie en materialen aanwezig zijn voor een goede technische uitvoering. Daarbij weet je ook om te gaan met amateurgezelschappen of buurtprojecten, waarbij het soms pas laat duidelijk is wat technisch nodig is. Binnen het team ben je de verbindende schakel tussen de afdeling productie, programma en techniek. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van theater technische apparatuur en inrichting van de zalen.

We zoeken:

  • Iemand met ervaring als huistechnicus en als reizende technicus;
  • Ervaring met planning;
  • Ervaring met het verloop van artistieke processen en het tijdig verzamelen van de noodzakelijke technische informatie;
  • Een proactieve, communicatieve en oplossingsgerichte collega met een flexibele instelling;
  • Iemand die overzicht kan bewaren in een veelzijdige omgeving en een uniek gebouw, Castellum Hoge Woerd.

Ben je enthousiast?

Dan ontvangen we graag je korte motivatiebrief, of een filmpje van maximaal 3 minuten, en een overzicht van je werkervaring en opleiding. Deze kun je e-mailen vóór 24 juni a.s. aan vacature@theaterkikker.nl met in het onderwerp ‘Coördinator Techniek / Allround Technicus’.

Wil je eerst meer weten?

Neem dan gerust contact op met Orit Freedman, hoofd techniek (06-45557850, orit.freedman@theaterkikker.nl ). Meer informatie over onze theaters en organisatie vind je op podiumhogewoerd.nl en theaterkikker.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.